Zondag 21 Maart

WONINGINBRAAK, HEESWIJK DINTHER

Vrijdagmiddag kwamen de bewoners van een woning aan de Meerstraat in Heeswijk Dinther tot de ontdekking dat er tijdens hun afwezigheid was ingebroken. Om binnen te komen werd een raam geforceerd. Vervolgens is audio- en videoapparatuur ontvreemd. De totale waarde daarvan is niet bekend.

AUTODIEFSTAL, GEFFEN

Vrijdag is vanaf de Pastoor van de Kampstraat een blauw Volkswagen Golf gestolen. Op de auto zit het kenteken SH-86-NY.

ZAKKENROLLERIJ, OSS

Een 52-jarige inwoonster van Berghem is vrijdagmiddag het slachtoffer geworden van een zakkenroller. Terwijl de vrouw op de Heuvel winkelde, werd haar portemonnee met daarin enkele tientjes uit haar tas gestolen.

Zaterdagmiddag is in een winkel aan de Walstraat de portemonnee uit een tas gestolen van een 64-jarige inwoonster van Uden. Kort voordat zij tot de ontdekking kwam was een onbekende man tegen haar opgebotst.

AUTOINBRAAK, RAVENSTEIN

In de nacht van vrijdag op zaterdag is op de Johan van Willigenstraat ingebroken in een auto. Na het vernielen van een zijruit zijn het frontje van de autoradio en enkele CD's ontvreemd.

WONINGINBRAAK, NULAND

Zaterdagavond is ingebroken in een woning aan de Krommenhoek in Nuland. Men verschafte zich de toegang door een raam te forceren. Uit de woning is een keramische kookplaats gestolen. De waarde daarvan is niet bekend.

AUTOINBREKER AANGEHOUDEN, OSS

De politie van Oss heeft zondag kort na middernacht een 36-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De politie had tevoren een melding gekregen dat op de Koornstraat in een auto werd ingebroken. Agenten troffen de man ter plaatse aan met een vouwfiets onder de arm. Bij onderzoek bleek de fiets uit een geparkeerd staande auto te zijn ontvreemd. De verdachte is ingesloten.

MOTOR GESTOLEN BIJ WONINGINBRAAK, GEFFEN

Zaterdagavond is ingebroken in een woning aan Kruidnagel in Geffen De toegang werd verkregen door een raam te forceren. Uit de woning is een k leurentelevisie en een motorjas gestolen. Uit de garage verdween een zwarte motor, merk Kawasaki, die voorzien is van het kenteken MN-09-VT.

AANHOUDING MISHANDELING, OSS

De politie van Oss heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 36-jarige inwoner van Sint Michielsgestel aangehouden. De man was tegen 02.00 uur via een raam de woning van zijn ex-vriendin aan de Industrielaan binnen gekomen. Zonder enige aanleiding mishandelde hij de 30-jarige vrouw en een getuige die zich in de woning bevond. De verdachte is in de loop van de ochtend weer in vrijheid gesteld. Tegen hem is proces verbaal opgemaakt.

ONDER INVLOED, NISTELRODE

In de nacht van zaterdag op zondag om 03.45 uur is op het Laar in Nistelrode een 46-jarige automobilist uit die plaats aangehouden. Hij bleek bij controle onder invloed een auto te besturen. Hij kreeg een rijverbod van 3 uren.

Deel: ' Politiebericht Maasland - 2966 '
Lees ook