Maandag 1 Februari

ONGEVAL MET LETSEL

Op de Meerstraat in Heeswijk Dinther is zondagmiddag een 22-jarige automobilist uit Schijndel gewond geraakt bij een verkeersongeval. Een 26-jarige automobilist uit Heesch reed over de Meerstraat, komende uit de richting Heesch. Op een gegeven moment week hij naar links uit om een voertuig links in te halen. Op dit moment was de 22-jarige automobilist uit Schijndel die in dezelfde richting reed, reeds begonnen de 26-jarige man aan de linkerzijde in te halen, waardoor de 22 jarige naar links uitweek en tegen een boom botste. Hierdoor ontstond een aanrijding, waarbij de 22-jarige man gewond raakte. De brandweer heeft het beknelde slachtoffer uit de auto gehaald.

MET DRANK OP ACHTER HET STUUR

Op de Roodborststraat in Oss is zondagmiddag een 24-jarige automobilist uit Oss aangehouden die te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod.

TEGEN BOOM MET DRANK OP

Op de Kaathovensedijk te Heeswijk Dinther/Vinkel is zondagavond een 20-jarige man uit Heeswijk Dinther tegen een boom gereden. Net buiten Vinkel haalde hij vermoedelijk een auto in en raakte met zijn linker wielen de berm. Hierna raakte hij de controle over het stuur verloor. Hij botste tegen een boom, tolde rond en botste tegen de tweede boom. De man is licht gewond per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Na behandeling heeft de man moeten blazen, waaruit bleek dat hij gedronken had. Hij is aangemeld bij Estafette.

AUTORUIT VERNIELD

Van een auto die aan de Sint Sebastiaanstraat in Oss stond is zondagavond de voorruit vernield. Uit de auto is voor zover bekend niets gestolen.

INBRAAK IN WONING

In een woning aan de Pastoor van Ierlandstraat in Oss is in de nacht van zondag op maandag ingebroken. Een ruit van de woning werd geforceerd. Uit de woning werd onder meer een bankpas en een videorecorder gestolen.

In dezelfde nacht is ingebroken in een woning aan de Kromstraat in Oss. Een deur werd geforceerd. Uit de woning werd onder meer een sleutelbos en een fototoestel gestolen.

In een garage aan de Hoogstraat in Nistelrode is in de nacht van zondag op maandag ingebroken. Een deur van de garage werd geforceerd. Uit de garage worden onder meer twee fietsen en gereedschap gemist.

Uit een open garage bij een woning aan de Bredeweg in Geffen is in de nacht van zondag op maandag een zitmotormaaier gestolen van het merk Briggs en Stra. De waarde van de maaier is ongeveer fl. 3500,-.

ONGEVAL

Op de John F. Kennedybaan in Oss is maandagmiddag een fietster licht gewond geraakt bij een ongeval. Een 16-jarige bromfietster uit Lith reed over het fietspad van de John Franklin Kennedybaan, komende uit de richting van de Frankenbeemdweg. Op een gegeven moment week zij naar links uit om de fiets van de 32-jarige vrouw links in te halen. Op het moment dat de bromfietser de fietser passeerde, raakte de 16-jarige vrouw met haar bromfiets de fiets welke hierdoor ten val kwam. De 32-jarige vrouw raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Deel: ' Politiebericht Maasland - 3067 '
Lees ook