Woensdag 2 Juni

DIEFSTAL UIT WINKEL

Tegen sluitingstijd is dinsdagmiddag bij een sportzaak aan de Dorpstraat in Geffen een vijftal shirts van een rek dat buiten stond weggehaald. Het gaat om shirts in de kleuren en opdrukken wvan Ajax en Feijenoord. De eigenaar zag de diefstal gebeuren, toen twee mannen hun auto bij het rek parkeerden. De eigenaar greep de man die de shirts in de auto gooide vast, maar deze wist zich los te rukken. De auto reed weg richting de rotonde. Onderzoek wees uit dat de diefstal met een gestolen auto is gebeurd.

FIETSENDIEF AANGEHOUDEN

De politie heeft dinsdagavond in de trein op het Station Oss-West een fietsendief aangehouden. De man had even te voren op het 'centraal' station te Oss een fiets gestolen en was daarmee in de trein gestapt en reed mee tot aan Den Bosch. Daar verkocht de man de fiets, en reed weer terug naar Oss. Een conductrice had dit alles gezien en hield de man staande, waarop de politie werd ingeschakeld. De man, een 29-jarige Ossenaar, werd ingesloten.

MAN BEDREIGD DOOR AUTO-INBREKER

Vanochtend vroeg is een bewoner van de Rosmolen in Geffen door een auto-inbreker bedreigd. De man zag omstreeks 05.30 uur een man inbreken in zijn auto. Hij rende daarop naar buiten en trof de man aan, waarop hij een cd-speler in de handen geduwd kreeg. Bij thuiskomst bleek deze niet de zijne te zijn, waarop hij in zijn auto stapte om op zoek te gaan naar de autokraker. Op de Pastoor van de Campstraat kwam hij hem weer tegen, ter hoogte van de bushalte. Toen de man zei dat ie zijn radio terugwilde, dreigde de inbreker met een schroevendraaier. Daarop reed de bedreigde man in zijn auto weg. De inbreker was een forse man met een zwarte broek en jas en een blonde paardestaart. Vanochtend bleek dat ook uit een auto aan de Wisboom een autoradio was gestolen.

DIEFSTAL UIT AUTO

Uit een auto aan de Van der Nootstraat in Oss is vannacht de cd-speler/radio, de versterker, de hoedenplank met boxen, een mobiele telefoon en 15 cd's gestolen. De waarde van de goederen loopt in de duizenden guldens.

AMOKMAKER IN NISTELRODE

Vanochtend in alle vroegte heeft een man in de Heuvelstraat in Nistelrode danig huisgehouden. Op één adres vernielde de man alle ruiten van een geparkeerde auto, een ruit van de voordeur en een rolluik. Even verderop vernielde de man ook een rolluik, een buitenlamp en een bloempot. Ook zou de man met een pistool gezwaaid hebben. De vernielingen werden gepleegd met een breekijzer of een daarop gelijkend voorwerp. De politie kent de identiteit van de man en stelt een verder onderzoek in.

DIEFSTAL AUTO

Vannacht is vanaf een oprit van een woning aan de Gersteveld in Heeswijk-Dinther een witte VW Golf met het kenteken DX-NX-64 ontvreemd. Vannacht is aan de Wan in Geffen een rode Opel Kadett met het kenteken RP-85-LJ gestolen. Dinsdag is aan de Gasstraat in Oss een witte Ford Mondeo Combi met het kenteken LF-DP-06 gestolen.

SNELHEIDSCONTROLES

Op de Vorstenbosscheweg in Nistelrode zijn vanochtend 990 voertuigen gecontroleerd, 40 reden te hard, de hoogst gemeten snelheid bedroeg136 km/u. Op de Nistelrodeseweg in Heesch zijn vanochtend 307 voertuigen gecontroleerd, 50 reden te hard, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 103 km/u.

Deel: ' Politiebericht Maasland - 3323 '
Lees ook