Zondag 31 Januari

VROUW OVERLEDEN DOOR BEVRIEZING, OSS

Zaterdagochtend is een 50 jarige vrouw uit Oss, dood aangetroffen in het park aan de Heihoeksingel in Oss. De vrouw werd zaterdagmorgen aangetroffen door voorbijgangers die hun hond aan het uitlaten waren. Ze werden door de hond van de vrouw attent gemaakt op de vrouw. De hond kwam naar de voorbijgangers toe gelopen en liep daarop terug naar de vrouw. Uit onderzoek is gebleken, dat de vrouw haar hond vrijdagavond laat is gaan uitlaten. Vermoedelijk is zij in het park aan de Heihoeksingel onwel geworden en niet in staat geweest om weer thuis te komen of hulp te krijgen. Vastgesteld is dat de vrouw daarop door bevriezing om het leven is gekomen. Uit het onderzoek is gebleken dat de vrouw niet door misdrijf om het leven is gekomen.

CONTROLE AUTOGORDELS, OSS

Vrijdagmiddag is controle gehouden op het gebruik van autogordels. Totaal 7 personen bleken de gordel niet te gebruiken terwijl dat wel verplicht was. Ze zijn bekeurd.

AANRIJDING MET GEWONDE, NULAND

Vrijdagavond heeft een aanrijding plaats gehad op de kruising Rijksweg 98, Coppensdijk en Duijn en Daelseweg in Nuland. Een 53-jarige man uit Vinkel wilde met zijn auto op de kruising, rijdende over de Coppensdijk linksaf rijden, daarbij had een hem tegemoet komende auto, bestuurd door een 27-jarige man uit Middelorde te laat gezien. De auto's reden frontaal tegen elkaar. De man uit Middelrode is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch.

RUITEN INGEGOOID

In de nacht van vrijdag op zaterdag is van een woning aan de Katwijkstraat in Oss een ruit ingegooid. Rond 02.00 uur hoorde de bewoner glasgerinkel. Toen hij ging kijken, zag hij dat een ruit met een steen was ingegooid. Even eerder, rond 01.30 uur was dit ook al bij een woning aan de Broersstraat in Berghem gebeurd.

In de nacht van vrijdag op zaterdag is van een moskee aan de Watertorenstraat in Oss een ruit vernield. Onbekenden hebben een steen door de ruit naar binnen gegooid.

GLAASJE OP

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 23-jarige man uit Oss bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Verder had de man zo veel gedronken , dat hij zal moeten deelnemen aan de cursus Educatieve Maatregel Alcohol en Verkeer. Deze cursus moet door de man zelf betaald worden. De controle vond plaats op de Osseweg in Berghem.

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 33-jarige man uit Ravenstein bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod en een boete van FL. 390,-. De controle vond plaats op de Macharenseweg in Oss.

INBRAAK WINKEL, OSS

Zaterdagavond is ingebroken in een winkel aan de Molenstraat in Oss. Met een steen werd een ruit ingegooid. Vervolgens werd geprobeerd een vitrinekast open te maken waarin Swarovski porselein stond. Dat is echter niet gelukt.

MISHANDELING, OSS

In de nacht van zaterdag op zondag is een 33-jarige man uit Oss mishandeld. De man was in een horecagelegenheid aan de Molenstraat in Oss, toen hij door een onbekende werd aangesproken. Deze man zei hem dat hij erg lelijk was. Toen het slachtoffer zei, dat de man zelf ook niet mis was, kreeg hij direct een klap in zijn gezicht.

Deel: ' Politiebericht Maasland - 3348 '
Lees ook