Maandag 24 Mei

AUTO TEGEN BOOM, HEESCH

Vrijdagmiddag is een auto bestuurd door een 54-jarige man uit Mijnsherenland op de Venhofstraat in Heesch tegen een boom gereden en in de sloot beland. De man reed over de Venhofstraat, toen plotseling een hond de weg overstak. In een poging om een aanrijding met de hond te voorkomen week de man uit, waardoor de auto in een slip raakte. Vervolgens kwam de auto via een boom in de sloot tot stilstand. De bestuurder is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Oss.

MAN AANGEHOUDEN VOOR JOYRIDING, NISTELRODE

Vrijdagavond is een 30-jarige man uit Nistelrode aangehouden. De man had rond 19.15 uur een auto meegenomen, die juist geparkeerd was aan het Tramplein in Nistelrode. De bestuurder had de auto daar even met de sleutels erop neer gezet om te pinnen bij de bank. De 30-jarige man stapte in de auto en reed er mee weg. Op de Kromstraat stapte de man weer uit. Daar werd hij door een toevallig passerende politieman aangehouden.

TE VEEL GEDRONKEN, OSS

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 58-jarige man uit het Wild bekeurd, omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg naast een rijver-bod een geldboete van fl. 390,-. De controle vond plaats op de Graafsebaan in Oss.

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een 21-jarige man uit Oss bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod en een boete van fl. 390,-. De controle vond plaat op de Professor Regoutstraat in Oss.

AUTO GESTOLEN, HUISSELING

In de nacht van vrijdag op zaterdag is vanaf de Weegkamp in Huisseling een blauwe Hyundai Sonata gestolen. Het kenteken van de auto is HH-HD-34.

WINKELDIEFSTAL, OSS

Zaterdagmorgen is een 63-jarige vrouw uit Oss in een winkel aan de Hooghuisstraat in Oss aangehouden. De vrouw bleek een paar schoenen te hebben meegenomen zonder deze af te rekenen. Na verhoor kreeg de vrouw een boete van fl. 240,-.

VROUW KOMT OM BIJ VAL, OSS

In de nacht van zaterdag op zondag is een 72-jarige vrouw uit Schijndel om het leven gekomen. De vrouw was op bezoek bij familie aan de Kempenaerstraat in Oss. Doordat de vrouw zich niet helemaal lekker voelde, wilde ze rond 03.00 uur even van haar slaapkamer naar beneden lopen. Hierbij is de vrouw van de trap gevallen. Ze kwam zo ongelukkig te vallen, dat zij direct aan de gevolgen van deze val overleed. Uit onderzoek is gebleken dat van enig misdrijf geen sprake is. VRACHTAUTO GESTOLEN, HEESCH

In de nacht van zaterdag op zondag is vanaf de Middelste Groes in Heesch een gele Volvo truck met oplegger gestolen. Op de oplegger stonden een rode Mazda 323 zonder kenteken, een groene Toyota Hiace met een Belgisch kenteken en een rode Toyota Landcruiser met een Nederlands kenteken. De totale waarde is ruim fl. 100.000,- De truck met oplegger was voorzien van het Luxemburgse kenteken T8251.

VROUW MISHANDELD, OSS

Zondagmorgen is een 56-jarige vrouw uit Oss mishandeld. De vrouw liet rond 10.00 uur haar hond uit bij de spoorwegovergang aan de Kortfoortstraat in Oss, toen ze plotseling een harde klap op haar rug kreeg, die haar de adem benam. Een jongen van ongeveer 14 of 15 jaar had de vrouw in het voorbij fietsen kennelijk op de rug geslagen. De jongen maakte zich hierna direct uit de voeten.

MAN GESLAGEN, NISTELRODE

Zondagmiddag is een 65-jarige man uit Schaijk geslagen. De man reed met zijn auto over de Boekweitstraat in Nistelrode. Hij moest door de drukte stapvoets rijden. Op een gegeven moment liep een groep mensen voor zijn auto, waarop hij claxonneerde om er voorbij te kunnen rijden. De groep ging hierop aan de kant. Even later stopte de man. De groep kwam hierop weer voorbij lopen en een persoon uit de groep sloeg daarbij op de motorkap van de auto. De man stapte hierop uit en strak de groep aan. Een man uit de groep stompte de man hierop in het gezicht. Het slachtoffer hield hieraan een pijnlijk gezicht over.

Deel: ' Politiebericht Maasland - 4046 '
Lees ook