Zondag 21 Februari

DOORGEREDEN NA AANRIJDING (Oss)

Een 16-jarige jongen uit Oss veroorzaakte vrijdagavond op de Hertewissel in zijn woonplaats een aanrijding waarbij aan ten minste twee geparkeerde personenauto's schade is toegebracht. De jongen had de bestelauto van zijn oudere broer meegenomen en was daarin met een vriend gaan rijden. Op de Hertewissel kwam hij in botsing met de geparkeerde voertuigen en reed vervolgens door. De bestelauto werd korte tijd later door de politie aangetroffen en de 16-jarige kon worden aangehouden.

ONDER INVLOED IN AUTO (Heesch)

Een poging om een politiecontrole te ontlopen zal een 27-jarige automobilist uit Heesch vermoedelijk duur te staan komen. De man kwam in de nacht van vrijdag op zaterdag met zijn auto vanaf de Schoonstraat in zijn woonplaats een politiecontrole tegemoet rijden. Hij keerde daarop zijn auto en reed met hoge snelheid weg. Agenten zetten de achtervolging in waarbij zij diverse verkeersovertredingen vaststelden. De man kon uiteindelijk w orden staande gehouden. Op het politiebureau bleek dat hij te veel gedronken had. Zijn rijbewijs is ingevorderd en de man kan boven rekenen op een proces-verbaal terzake het te hard rijden, het rijden zonder verlichting, geen richting aangeven en het negeren van een stopteken.

ONDER INVLOED (Oss)

Een 22-jarige inwoner van Oss kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag een geldboete van f. 390,00 opgelegd omdat hij met een glaasje te veel op achter het stuur van zijn auto was gekropen. Hij werd gecontroleerd op de Spoorlaan in zijn woonplaats.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL (Oss)

Een 29-jarige Ossenaar is zaterdagmorgen met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis. Hij reed met zijn auto, komende vanaf de Kromstraat, de kruising met de Hertogin Johannasingel in zijn woonplaats op en verleende daarbij geen vrije doorgang van een over de Hertogin Johannasingel (voorrangsweg) naderende 24-jarige Osse automobilist. Beide voertuigen raakten totall loss.

VERKEERSONGEVAL MET DODELIJK AFLOOP (Loosbroek)

Vanmorgen is bij een eenzijdig verkeersongeval op de Nistelrodesedijk in Loosbroek een 42-jarige inwoner van Oss om het leven gekomen. De man reed met zijn over genoemde weg, komende uit de richting van Heeswijk Dinther. Door onbekende oorzaak kwam hij op de linkerweghelft waarna hij in botsing kwam met een boom. De bestuurder overleed ter plaatse. GSM GESTOLEN (Oss)

Tijdens zijn bezoek aan een winkel aan de Terwaenen in Oss raakte een 28-jarige Ossenaar zijn GSM kwijt aan een zakkenroller. Het draagbare telefoontoestel werd uit zijn jaszak gerold.

BEDREIGD (Heesch)

Een 15-jarige jongen uit Heesch is in zijn woonplaats door een onbekende plaatsgenoot met een mes bedreigd en geslagen. De jongen was zaterdagmiddag op weg naar de videotheek en werd onderweg uitgescholden door enkele jongeren. Na zijn bezoek aan de videotheek werd hij wederom uitgescholden. Toen de jongens wegreden volgde hen om te zien waar zij woonden. Toen de jongens de achtertuin van een woning inliepen belde de 15-jarige aan aan de voordeur met de bedoeling de ouders te kennen te geven dat het afgelopen moest zijn met schelden. Toen de voordeur werd geopend werd hij door een van de jongens bedreigd met een mes. Toen hij daarna op zijn fiets weg wilde rijden kreeg hij zo'n harde schop dat hij op de grond viel. Tijdens het opstaan kreeg hij nog een hard klap in het gezicht. De jongen heeft aangifte gedaan bij de politie die een nader onderzoek instelt.

ALCOHOLCONTROLES (Oss)

In de nacht van zaterdag op zondag zijn tijdens alcoholcontroles op het Burchtplein, de Raadhuislaan en de Molenstraat in Oss, drie automobilisten betrapt op het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. Tegen het drietal is proces-verbaal opgemaakt. Twee van hen, een 27-jarige man uit Heesch en een 39-jarige man uit Oss raakten tengevolge van het overmatig alcoholgebruik bovendien hun rijbewijs kwijt.

AUTODIEFSTAL (Heesch)

In de nacht van zaterdag op zondag is vanaf de Heelwijkstraat in Heesch een grijze camper van het merk Volkswagen en voorzien van het kenteken PX-65-XL gestolen.

Deel: ' Politiebericht Maasland - 4202 '
Lees ook