Zondag 31 Oktober

DODELIJK VERKEERSONGEVAL A50 (Heesch)

Van vrijdag op zaterdag heeft op de rijksweg A50 zuidbaan in Heesch een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden. De 22-jarige bestuurder verloor het leven en drie inzittenden raakten gewond. De auto is na een inhaalmanoeuvre over de kop geslagen en in een droge greppel rechts naast de weg terecht gekomen. De 22-jarige man is uit de auto geslingerd en om het leven gekomen. Drie andere inzittenden, twee 19-jarige Ierse vrouwen en een 33-jarige man, raakten gewond. Eén van de vrouwen is lichtgewond overgebracht naar het St. Annaziekenhuis in Oss, de 33-jarige man en de andere vrouw zijn zwaargewond overgebracht naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Van de vrouwen staat vast dat zij tijdelijk woonachtig waren op een camping in Vinkel. Het 33-jarige slachtoffer bleek afkomstig van een camping in Schaijk. Op dit moment is nog niet bekend waar het dodelijke slachtoffer woonachtig was.

VIER GEWONDEN BIJ VECHTPARIJ (Oss)

Van vrijdag op zaterdag zijn bij een ernstige vechtpartij op de hoek Burgwal / Hooghuisstraat in Oss vier Ossenaren in de leeftijd van 28 tot 32 jaar ernstig gewond geraakt. Het viertal verliet een café aan de Oostwal en één van hen kreeg een woordenwisseling met bezoekers van een naastgelegen café. Toen het erop leek dat de zaak zou gaan escaleren is het viertal doorgelopen. Op de hoek van de Burgwal / Hooghuisstraat werden zij achterhaald door een groep van 20 tot 30 personen en zonder directe aanleiding in elkaar geslagen en geschopt. De daders zijn er vervolgens vandoor gegaan en lieten het viertal met ernstige verwondingen, zoals zware hersenschuddingen, gebroken ruggenwervel, gescheurde nier, gebroken kaak- en hand etc.achter. De slachtoffers zijn allen overgebracht naar het St.Annaziekenhuis. De politie neemt de zaak zeer serieus op en heeft inmiddels een aantal mensen op de zaak gezet. Eventuele getuigen van de vechtpartij worden verzocht zich te melden bij de politie in Oss op telefoonnr. 0412 - 654111.

VERDACHTE EENVOUDIGE MISHANDELING AANGEHOUDEN (Heesch)

Van vrijdag op zaterdag is op de Kerkstraat in Heesch een 19-jarige inwoner uit die plaats aangehouden nadat hij een 28-jarige plaatsgenoot had mishandeld. De verdachte bedreigde voor een jongerencentrum een aantal mensen met het afsteken van een vuurpijl. Op het moment dat een jongerenwerker hem dat wilde beletten, pakte de 19-jarige jongen een ketting en sloeg het 28-jarige slachtoffer in zijn gezicht. De politie hield de verdachte op de Kerkstraat aan.

AGRESSIE IN HET VERKEER (Berlicum)

Vrijdagavond is een 41-jarige automobilist uit Heeswijk Dinther op de Laar in Berlicum mishandeld door een vrachtwagenchauffeur en zijn zoon. De automobilist verleende in de ogen van een vrachtwagenchauffeur geen voorrang, waarop deze achter de man uit Heeswijk Dinther aanreed. Met lichtsignalen beduidde hij de 41-jarige man te stoppen. Beide voertuigen stopten, waarop er een discussie ontstond over de verkeerssituatie. Op een gegeven moment pakte de bijrijder van de vrachtwagen het slachtoffer vast, waarna de vrachtwagenchauffeur de man sloeg en schopte. Vervolgens ging het tweetal ervandoor.

DODELIJK VERKEERSONGEVAL A 50 (Heesch)

In aanvulling op het persbericht van 30/10 m.b.t. de dodelijke aanrijding op de A50 in Heesch waarbij de 22-jarige bestuurder om het leven kwam, is vast komen te staan dat dit slachtoffer afkomstig was uit Giethoorn.

KRUISNETVISSEN ZONDER VERGUNNING/AKTE (Lithoijen)

Zaterdagmiddag is aan de Lithoijensedijk in Lithoijen een 33-jarige Helmonder bekeurd omdat hij viste met een kruisnet en niet in het bezit was van een grote visakte en een vergunning van de rechthebbende op het viswater.

ZAKKENROLLERIJ (Oss)

Zaterdagmiddag zijn een 64-jarige Osse en een 71-jarige vrouw uit Heesch op het winkelcentrum aan De Heuvel in Oss slachtoffer geworden van zakkenrollerij. Van beide vrouwen is de portemonnee met ruim honderd gulden ontvreemd.

ZESMAAL TOEGESTANE HOEVEELHEID ALCOHOL (Oss)

Een 20-jarige Ossenaar heeft zaterdagavond op de Braakstraat in zijn woonplaats een aanrijding veroorzaakt terwijl hij ruim zesmaal de maximaal toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed had. De man probeerde vanuit een parkeervak weg te rijden en ramde eerst een achter zich geparkeerde auto en vervolgens een voor zich geparkeerde auto. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt. Beide auto's liepen schade op.

VERNIELERS OP HETERDAAD AANGEHOUDEN (Oss)

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn een 16- en een 18-jarige Ossenaar op heterdaad aangehouden voor het vernielen van een bushokje op de Looveltlaan en verkeersborden op de Gewandeweg in Oss. Het tweetal maakte deel uit van een grotere groep jongeren. Op het moment dat agenten in een burgerauto arriveerden stoof de groep uiteen. Uiteindelijk werden op dat moment de twee Ossenaren aangehouden en ingesloten.

DIEFSTAL UIT BERGING (Oss)

Van zaterdag op zondag is ingebroken in een berging van een appartementencomplex aan de Kuipers Rietbergstraat in Oss. Bij de inbraak zijn twee fietsen ontvreemd.

AUTODIEFSTAL (Oss)

Zondagochtend is op de Begijnenstraat in Oss een rode Opel Kadett met het kenteken NZ-97-VP ontvreemd. De 76-jarige eigenaar van de auto bezocht op dat moment een kerkdienst in de Grote Kerk.

Deel: ' Politiebericht Maasland - 5461 '
Lees ook