Politie Midden- en West Brabant

Politie zoekt herkomst slagwapen

Datum: 23/2/2000
Auteur: Henk Ketelaar

Op dinsdag 1 februari, omstreeks 20.30 uur werd in de Lindestraat onder de gemeente Dongen een 39-jarige Dongense vrouw aangetroffen met ernstige hoofdwonden. Zij was bewusteloos en ligt nog steeds, zij het stabiel, onder zorgelijke omstandigheden in het ziekenhuis.

Vanwege het opsporingsbelang is in eerdere persberichten niet vermeld met welk voorwerp de vrouw is geslagen. Om het onderzoek naar deze zware mishandeling te bespoedigen, vraagt de politie aan het publiek de volgende informatie. De vrouw is met een stok met kracht op haar hoofd geslagen. De stok is vermoedelijk een oude steel uit tuingereedschap. Door de slagen liep zij zware hoofdwonden op, zo ernstig dat voor haar leven werd gevreesd. Bovendien heeft zij veel bloed verloren.

De vraag van de politie is: Wie herkent deze stok?

Als u het antwoord heeft op deze vraag of andere informatie heeft die kan leiden tot de oplossing van dit ernstige misdrijf, kunt u contact opnemen met het rechercheteam. Het rechercheteam heeft hiervoor een speciaal telefoonnummer dat 24 uur bereikbaar is. Het telefoonnummer is (013) 5959910

Deel: ' Politiebericht Midden- en West Brabant herkomst slagwapen '
Lees ook