Politie Midden- en West Brabant

Man gewond door steen

Datum: 30/1/2000
Auteur: Peter van der Graaf

Gisteravond, zaterdag 29 januari 00, rond 22:30 uur is een 18-jarige man aan zijn hoofd gewond geraakt. De man stond voor de ingang van een discotheek toen een geweigerde bezoeker van die discotheek een steen gooide. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Omdat zijn toestand verslechterde, is hij in de loop van de nacht overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg waar hij vanmorgen is geopereerd. Hij verkeert niet meer in levensgevaar. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.

Gisteravond rond 22:30 uur werd aan vier mannen de toegang geweigerd tot een discotheek aan het Lichttorenhoofd in Etten-Leur. Dit omdat zij vermoedelijk onder invloed van drugs waren. De mannen bleven hier rustig onder en vertrokken. Even later stopte er een blauwe VW Golf bij de discotheek. Uit deze auto stapten twee van de mannen die toegang geweigerd was. Een van hen gooide een klinker naar de ingang van de discotheek. Voor de deur van de discotheek stonden enkele tientallen jongeren te wachten om naar binnen te gaan. De steen raakte een 18-jarige inwoner van Etten-Leur tegen het hoofd. Hij raakte hierdoor gewond en werd door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Breda.

Omdat zijn toestand in de loop van de nacht verslechterde, werd hij overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg waar hij vanmorgen aan een schedelfractuur is geopereerd. Na deze operatie verkeert hij buiten levensgevaar. Hij moet nog minstens een week in het ziekenhuis blijven.

De politie heeft nog geen verdachten aangehouden.

Getuigen van dit incident worden verzocht contact op te nemen met het politieteam Etten-Leur, telefoon (076) 503 33 44

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Midden- en West Brabant '
Lees ook