Politiebericht Oss 19-07-2001
Politiebericht district Maasland

INBRAAK WONING, Oss

Woensdag is ingebroken in een woning aan de Verdistraat in Oss. Aan de achterzijde van de woning werd een deur opengebroken. Een fototoestel, een filmcamera en een kluisje met nog onbekende inhoud werden gestolen.

JONGEN BEKEURD VOOR RIJDEN ZONDER RIJBEWIJS, Oss

In de nacht van woensdag op donderdag is een 16-jarige jongen uit Oss bekeurd. De jongen werd met een auto aangetroffen op de Aalbersestraat in Oss. Bij controle bleek de jongen pas 16-jaar te zijn en niet in het bezit van een rijbewijs. Hij had de auto van een bekende meegenomen zonder dat deze dat wist. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt.

MANNEN AANGEHOUDEN, Oss

In de nacht van woensdag op donderdag zijn drie mannen uit Oss, 20, 21 en 26 jaar uit Oss aangehouden. Rond 02.40 uur werd gemeld dat ingebroken werd in een kledingzaak aan de Heuvel in Oss. Voordat de politie ter plaatse was wisten de inbrekers met een Volkswagen Golf te ontkomen in de richting van de kerk. Door omstanders was het kenteken van de auto genoteerd. Bij onderzoek bleek dat de auto op 18 juli was gestolen in Grave. Korte tijd later werd de auto, met drie inzittenden, gesignaleerd op de Megensebaan in Oss door een surveillance van de politie. De auto wist echter te ontkomen aan een controle door de politiemensen. Enige tijd later werd de auto leeg in een woonwijk in Oss aangetroffen. In de omgeving werden de drie mannen aangehouden. Het drietal wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de inbraak in de winkel. Ze zijn voor verder onderzoek ingesloten. In de omgeving waar de mannen werden aangehouden werden ook enkele busjes CS-gas aangetroffen.

Deel: ' Politiebericht Oss '
Lees ook