Politiebericht Oss 24-07-2001
Politiebericht district Maasland

VROUW BEROOFD, Oss

Maandagavond is een 29-jarige vrouw uit Oss beroofd van haar geld. Rond 19.10 uur kwam de vrouw de trappenhal van een flat aan de Karel Doormanstraat in Oss in. In de hal kwam een man op haar af en eiste geld van haar. Toen ze hierop niet inging, begon de man haar te slaag. Ook werd de vrouw enkele keren gestoken. Onder dwang heeft de vrouw de man haar geld gegeven. De vrouw werd bij deze overval zodanig gewond dat zij per ambulance is overgebracht naar het Bernhove ziekenhuis, waar ze is behandeld aan haar verwondingen. Ze liep verschillende kneuzingen en snijwonden op. De berover was een man van ongeveer 1.70 meter lang. Hij droeg een donker trainingspak en een donkere pet.

De politie is op zoek naar getuigen van het voorval. Ze kunnen zich melden op 0900-8844.

INBRAAK WONING, Oss

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een woning aan Zalm in Oss. Rond 01.30 uur bemerkte buren dat er de woning werd ingebroken. Toen de buren gingen kijken zagen ze vier man wegvluchten. Aan de achterzijde werd een ruit ingeslagen. Zover bekend is uit de woning een hoeveelheid Swarovski kristal gestolen.

MANNEN AANGEHOUDEN MET INBREKERSWERKTUIGEN, Oss

In de nacht van maandag op dinsdag zijn vier mannen, 40, 21, 17 en 17 jaar uit Oss aangehouden. Bij een controle trof de politie het viertal. Ze bleken in het bezit te zijn van een flinke hoeveelheid inbrekerswerktuigen Ze zijn voor verder onderzoek ingesloten.

Deel: ' Politiebericht Oss '
Lees ook