Politie IJsselland


+ IJsselland
+ Communicatie & VoorlichtingSteenwijkerland, 27 februari 2003


POLITIEBERICHT OVER VERMISTE MAN NA NOS-JOURNAALVanavond, wordt na de uitzendingen van de NOS-journaals van 18.00 op Nederland 2, 20.00 op Nederland 1 en 22.00 uur op Nederland 3 een politiebericht uitgezonden in verband met de vermissing van de heer Abbe Zwolle uit Scheerwolde.
Hier volgt de tekst van deze uitzending:

"De politie vraagt uw aandacht voor het volgende:

Sinds vorige week dinsdag 18 februari. Wordt de 49-jarige Abbe Zwolle uit Scheerwolde vermist:
De man is die dag omstreeks half twee 's middags voor het laatst gezien op de automarkt in Utrecht. Vermoedelijk is hij om zeven uur 's avonds nog in zijn woning in Scheerwolde
Die avond zou hij naar een verjaardag gaan, maar is daar niet aangekomen. Van Abbe Zwolle is bekend dat hij in auto's handelde, die hij doorverkocht naar het Oostblok.
De politie houdt er ernstig rekening mee dat hij het slachtoffer is geworden van een misdrijf.

Abbe Zwolle heeft een blanke huidskleur, is 1.75 m. lang en heeft een stevig postuur. Hij heeft blauwe ogen en donkerblond haar, aan de voorzijde kalend. Helaas is over zijn kleding niets bekend.

Heeft u Abbe Zwolle op of na dinsdagmiddag 18 februari nog ergens gezien , of weet u waar hij nu is, belt u dan met de politie regio IJsselland.
Telefoonnummer : 0800 - 8887776.

U kunt ook de plaatselijke politie bellen.
De foto en de gegevens van Abbe Zwolle staan ook op de internetsite www.vermistepersonen.info.Rein Kloppenburg, 038-3393103


---- --

Deel: ' Politiebericht over vermiste man uit Scheerwolde na NOS-Journaal '
Lees ook