Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Diverse 08/18/99

Persberichten provincie Groningen/
Dagelijkse berichten districten Noord, Midden, Oost en West

Woensdag 18 augustus 1999

Delfzijl: rijden onder invloed
Vannacht heeft de politie op de Hogelandsterweg in Delfzijl een 37-jarige automobilist uit Appingedam gecontroleerd op het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. Bij onderzoek op het politiebureau bleek, dat de verdachte 0,7 promille alcohol in zijn bloed had. De verdachte kreeg een accept-giro mee naar huis van f 390. -.

Delfzijl: aanrijding met letsel
Gistermiddag verleende een 28-jarige automobiliste uit Delfzijl op de kruising Zeel / Weg naar Den Ham in haar woonplaats geen voorrang aan een 65-jarige fietsster uit Delfzijl. Het slachtoffer raakte door de aanrijding gewond. Zij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Delfzijl: rijden onder invloed
Gisteravond heeft de politie in de Fivellaan in Delfzijl een 48-jarige bromfietser geverbaliseerd voor het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. Bij onderzoek op het politiebureau bleek, dat de verdachte 0,9 promille alcohol in zijn bloed had. De Delfzijlster kreeg een boete van f 190. -.

Winschoten / Westerse / Nieuwolda: snelheidscontroles Gistermorgen zijn er op de Hoofdweg in Westerlee, de Provincialeweg in Nieuwolda en de Grintweg in Winschoten snelheidscontroles met de lasergun gehouden. In totaal zijn 42 automobilisten voor het te hard rijden bekeurd.

Voor nadere informatie voorlichting regiopolitie Groningen, tel. 050-5995010

Deel: ' Politiebericht provincie Groningen '
Lees ook