Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Divers 11/22/99

Persberichten provincie Groningen/
Maandag, 22 november 1999

Dagelijkse persberichten districten Noord, Midden, Oost en West

Hoogezand: man met mes gestoken
Een 29-jarige inwoner van Hoogezand is zaterdagnacht in een café aan de Sluiskade gewond geraakt toen hij door een 25-jarige man uit Foxhol met een mes werd gestoken. Beide mannen raakten door nog onbekende oorzaak met elkaar in gevecht. De Hoogezandster werd met diverse steekwonden overgebracht naar een ziekenhuis in Groningen. Ook de man uit Foxhol, moest met een steekwond aan zijn been zich laten behandelen in een ziekenhuis. Hij meldde zich na het voorval bij het politiebureau.

Sappemeer: Auto over de kop; twee gewonden
Een 21-jarige man uit Hoogezand en een 25-jarige man uit Foxhol zijn zondagmorgen op de Noorderstraat gewond geraakt toen ze met hun auto over de kop vlogen. Ter hoogte van de bocht bij de Lutherse Kerkstraat verloor de bestuurder de macht over het stuur en werd de auto via de drempel en betonpalen gelanceerd. Daardoor kwam de auto met de achterzijde op de achterkant van een geparkeerde auto terecht en vloog vervolgens over de kop. Aangezien niet duidelijk was wie van de twee achter het stuur had gezeten is van beiden een bloedproef afgenomen. Ze zijn overgebracht naar een ziekenhuis in Groningen.

Steendam: Man rijdt tegen lantaarnpaal
Een 33-jarige man uit Bellingwolde is zondagmiddag op de kruising Roegeweg en Damsterweg tegen een lantaarnpaal gebotst. De man is met nek- en rugklachten overgebracht naar een ziekenhuis.

Siddeburen, auto in de sloot
Een 48-jarige vrouw uit Wildervank is vannacht op de N33 in de sloot beland toen zij ter hoogte van Siddeburen de macht over het stuur kwijtraakte. Haar 38-jarige inzittende, een man uit Wildervank werd met been- en handletsel overgebracht naar een ziekenhuis in Delfzijl. De auto moest worden afgesleept.

Stadskanaal, Bromfietser onttrekt zich aan controle Een 21-jarige bromfietser uit Nieuwe Pekela probeerde zondagavond op de Utrechtselaan in Stadskanaal een politiecontrole te vermijden. De man reed via een voetpad weg en dropte zijn passagier, die geen helm op had. De bromfietser werd even later staande gehouden. Hij bleek niet in bezit van een verzekeringsbewijs. Zijn brommer is voor een technische controle naar het politiebureau gebracht.

Uithuizen, Man door het lint
De politie werd zondagnacht naar de Hoofdstraat Oost in Uithuizen gestuurd omdat een 25-jarige inwoner van die plaats een ruit van een tapijtzaak had vernield en niet bij zinnen was. In de Hoofdstraat werd de man door drie mensen in bedwang gehouden. Hij verkeerde onder invloed. De man is aangehouden en voor verhoor over gebracht naar het bureau.

Delfzijl, Inbraak op klaarlichte dag
Bij een woning aan de Koningin Julianalaan in Delfzijl is zondag tussen 15.00 uur en 18.00 uur een ruit aan de achterzijde vernield. Vermoedelijk zijn de daders gestoord bij hun poging tot inbraak want ze zijn de woning niet in geweest. Wel werden uit de niet afgesloten garage twee fietsen meegenomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Nadere informatie, via bureau Voorlichting, tel. 050 599 5010

Deel: ' Politiebericht provincie Groningen '
Lees ook