Politiebericht Venlo 16-10-2001
Mediaberichten 16 oktober (17.15 uur)

ROERMOND Aanrijding letsel

ROERMOND Bij een aanrijding tussen een snorfiets en een personenauto is de 30-jarige Roermondse berijdster gewond geraakt. De aanrijding ontstond vanmiddag omstreeks 13.20 uur op de Bredeweg doordat de 78-jarige Roermondse automobilist vanaf de Bredeweg linksaf de Charles Ruysstraat insloeg. Hierbij werd hij verblind door de zon en zag de snorfietsster over het hoofd. Door de botsing werd de vrouw enkele meters weggeslingerd. De vrouw werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

REGIO - 724 automobilisten bekeurd

De politie Limburg-Noord heeft de afgelopen twee dagen bij snelheidscontroles in Blerick, Nederweert, Ospel, Steyl, America, Oostrum, Venlo, Swalmen, Leunen en Venray 724 automobilisten bekeurd.

BLERICK Op de Pastoor Stassenstraat zijn dinsdagmorgen 94 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 577 gecontroleerde voertuigen bedroeg 85 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

NEDERWEERT Op de Venloseweg zijn maandagmiddag 6 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 365 gecontroleerde voertuigen is niet bekend. Ter plaatse is maximaal 80 km/uur toegestaan.

OSPEL Op de Meijelsedijk zijn dinsdagmiddag 17 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 467 gecontroleerde voertuigen bedroeg 104 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan.

STEYL Op de Roermondseweg zijn maandagmiddag 40 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 750 gecontroleerde voertuigen bedroeg 69 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

AMERICA Op de Midden Peelweg zijn maandagmiddag 115 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 476 gecontroleerde voertuigen bedroeg 120 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan.

OOSTRUM Op de Stationsweg zijn maandagmiddag 39 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 380 gecontroleerde voertuigen bedroeg 74 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

VENLO Op de Burgemeester van Rijnsingel zijn dinsdag 217 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 920 gecontroleerde voertuigen bedroeg 87 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Maandag zijn er op de Burgemeester van Rijnsingel 84 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 930 gecontroleerde voertuigen bedroeg 74 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

SWALMEN Op de Rijksweg Noord zijn maandagmiddag 20 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 680 gecontroleerde voertuigen bedroeg 68 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

LEUNEN Op de Albionstraat zijn maandagmorgen 22 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 172 gecontroleerde voertuigen bedroeg 78 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

VENRAY Op de Noordsingel zijn maandag 55 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 360 gecontroleerde voertuigen bedroeg 77 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

WEERT In Ospeldijk op de Rijksweg Noord en de Kruisstraat zijn maandag in totaal 15 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de gecontroleerde voertuigen is 107 km/u, waar 80 km de limiet is.

WEERT - Verkeerscontrole

WEERT Bij een verkeerscontrole op de Louis Regoutstraat heeft de politie maandagmiddag zeven automobilisten en één bromfietser bekeurd voor het overtreden van de maximumsnelheid. Verder is een automobilist bekeurd voor het niet dragen van de autogordel.

Deel: ' Politiebericht regio Venlo '
Lees ook