Woensdag, 29 augustus 2001
Aanhoudingen na `diefstal auto'
ZEVENAAR - De politie Rivierenland heeft op 28 augustus rond 19.45 uur vier mannen uit Zevenaar aangehouden (drie van 21 en één van 23 jaar), die ervan werden verdacht een auto te hebben gestolen. Volgens getuigen hielden de vier zich verdacht op rond een personenauto die stond gestald op het Stationsplein. Toen deze in de auto stapten en wegreden, bracht de politie de auto tot stilstand op de Nieuwe Doelenstraat, waarna de vier werden aangehouden. Onderzoek wees uit dat de auto door de vier gehuurd was. De vier werden daarop -met excuses- terug gebracht naar de plaats waar ze waren aangehouden.

Aanhoudingen wegens vandalisme
HUISSEN - De politie Rivierenland heeft op 28 augustus `s avonds twee vijftienjarige inwoners van Huissen aangehouden die bij een speelterreintje een vuurtje stookten onder een bielzen bank. De politie betrapte het tweetal naar aanleiding van de melding dat de jeugd vernielingen aanrichtte op het speelterreintje aan de Christinastraat te Huissen. De twee jongeren stemden in met afwerking via bureau Halt. Hun ouders zijn in kennis gesteld.
Openbare schennis
DODEWAARD - Op 28 augustus werd `s middags in Dodewaard schennis gepleegd door een man ten opzichte van een veertienjarig meisje. Het feit werd gepleegd op de Leigraafseweg. Van het feit werd aangifte gedaan.
Eenzelfde feit werd gepleegd te Driel op de hoek Nuijstraat/Rijnstraat door een manspersoon ten opzichte van een 10-jarig meisje.

Gordelcontrole
HETEREN - Op de Flessestraat te Heteren werden op 28 augustus tussen 11.30 uur en 13.15 uur acht personen bekeurd terzake het niet dragen van de autogordel.

Deel: ' Politiebericht Rivierenland '
Lees ook