28 januari 1999

Inbraak in woning
SCHIEDAM -- Woensdagavond werd bij de politie van het district Schiedam aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Julianalaan.

De inbraak is gepleegd tussen dinsdagavond zes uur en woensdagochtend negen uur.
Uit de woning werden onder meer een zilveren broodschaal en een map met daarin Nederlandse munten weggenomen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Vrouw beroofd van handtas
SCHIEDAM -- Woensdagmorgen rond kwart over elf werd op de Schiedamseweg een 39-jarige vrouw uit Vlaardingen beroofd van haar tas.
De vrouw reed over het fietspad in de richting van de Nieuwe Damlaan toen ter hoogte van het Hazepad de motor van haar snorfiets uitviel. Terwijl ze probeerde het apparaat weer aan de praat te krijgen, werd ze gepasseerd door vermoedelijk twee jongens op een scooter. De jongens gristen de handtas van de vrouw, met daarin een aanzienlijk geldbedrag, weg en gingen er over het Hazepad vandoor in de richting van de Parkweg. De politie van het district Schiedam is op zoek naar getuigen van de beroving. Zij kunnen contact opnemen met het politiebureau in Schiedam, telefoon 010-27 40205.

Medicijnen verloren: gevaarlijk voor kinderen
SCHIEDAM -- Donderdag deed een 45-jarige Schiedammer aangifte van diefstal van een tasje medicijnen.
De man liep rond half negen over de Van Swindensingel in de richting van de Koemarkt toen het tasje met daarin de medicijnen door twee knapen op een fiets uit zijn hand werd gerukt. Mogelijk hoopten de jongens iets anders aan te treffen in het tasje en gooien ze de medicijnen weg. De medicijnen zijn bij inname gevaarlijk voor kinderen. Het gaat om 40 tabletten Diazepam en 30 tabletten Dalmadorm. Verder zat er een inhaler in het tasje. Degene die de medicijnen vindt, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van het district Schiedam, telefoon 010-27 40205.

Deel: ' Politiebericht Schiedam '
Lees ook