15 januari 1999

Brand in woning
SCHIEDAM -- Donderdagmiddag rond drie uur brak brand uit in een woning aan de Professor Treublaan.
Een getuige die vlammen uit het raam van de portiekwoning zag komen, waarschuwde alle bewoners van het pand. De brandweer had het vuur snel onder controle. Vermoedelijk is de brand ontstaan doordat een tafeltje dat dicht bij de kachel stond, vlam vatte. Een nader onderzoek wordt ingesteld.

Fietser gewond na aanrijding
SCHIEDAM -- Donderdagochtend omstreeks kwart voor negen raakte een 21-jarige vrouw uit Schiedam op de kruising van de Van Dalsumlaan met het Faassenplein gewond na een aanrijding.
De vrouw reed op het fietspad aan de Van Dalsumlaan in de richting van het Faassenplein. Op de kruising werd zij over het hoofd gezien door een 38-jarige automobiliste, die in de richting van het Royaardsplein reed. De fietster werd met hoofdletsel overgebracht naar het Schieland Ziekenhuis.

Portemonnee van bejaarde man uit diens handen getrokken SCHIEDAM -- Donderdagmiddag rond drie uur beroofde een ongeveer 16-jarige knaap een 82-jarige bewoner van de P.J. Troelstralaan van zijn geld.
De jongen kwam geld ophalen voor het schoonmaken van het portiek en gaf de bejaarde man plotseling een klap tegen zijn hoofd en griste diens portemonnee uit zijn hand. Nadat de knaap uit de portemonnee enkele bankbiljetten had gepakt en in zijn zak had gestopt, rende hij weg. Ondanks een speurtocht door politiepersoneel van het district Schiedam naar de knaap werd hij niet meer aangetroffen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Deel: ' Politiebericht Schiedam '
Lees ook