14 januari 1999

Drie jongens met vuurwerk aangehouden
SCHIEDAM -- Woensdagmiddag rond half vier hield de politie van het district Schiedam op de Alphons Ariensstraat drie jongens aan die vuurwerk afstaken.
De knapen, 10, 11 en 14 jaar oud, werden overgebracht naar het politiebureau en later doorverwezen naar het bureau Halt.

Brand in kelderbox
SCHIEDAM -- In de nacht van woensdag op donderdag omstreeks kwart over zes brak brand uit in
een kelderbox aan de Van Oldebarneveltstraat.
In de kelderbox bevonden zich enkele autobanden, een bedspiraal en een winkelwagen vol kleding. De brandweer had het vuur snel onder controle. Een onderzoek naar de oorzaak van de brand wordt ingesteld.

Man bekeurd vanwege aflopende wekker
SCHIEDAM -- In de nacht van woensdag op donderdag rond twee uur kwam er bij de politie van het district Schiedam een melding binnen dat er in een woning aan de Snelliussingel een wekker afging. De politiemensen konden de aflopende wekker al vanaf de straat horen en gingen bij de bewoner aan de bel. De man was niet thuis, maar bleek na onderzoek in den haag te verblijven. Hem werd gesommeerd ervoor te zorgen dat de wekker werd uitgeschakeld. De man was echter niet genegen het probleem te verhelpen, waardoor de wekker ruim twee uur bleef aflopen.
Uiteindelijk stopte het apparaat vanzelf. Bij thuiskomst wacht de man een bekeuring van 150 gulden.

Rijden onder invloed
SCHIEDAM -- In de nacht van woensdag op donderdag omstreeks kwart voor twee hielden politiemensen van het district Schiedam op de Churchillweg een 71-jarige Schiedammer aan.
De man had teveel gedronken (promillage 0,67) en kreeg een boete van 390 gulden.

Deel: ' Politiebericht Schiedam '
Lees ook