9 augustus 1999

Arrestatie na verzet
SCHIEDAM -- Zaterdag rond 19.30 uur arresteerde de politie op de Rotterdamsedijk twee Schiedammers, 22 en 16 jaar, wegens verzet tegen een politie-ambtenaar.
De politie schreef een bekeuring uit, omdat het tweetal zonder helm op een bromfiets reed. De verdachten protesteerden tegen de bekeuring, waarna zij zich agressief gedroegen. Daarop wilden de agenten hen in de boeien slaan, maar de 22-jarige verdachte greep een moker en dreigde ermee te slaan. Op de eis om de moker los te laten, ging hij in. Daarna zijn beide verdachten naar het politiebureau gebracht voor nader verhoor.

Arrestatie vanwege gestolen auto
SCHIEDAM -- De politie zag maandagochtend rond 03.00 uur op de Tjalklaan twee Rotterdammers, 35 en 17 jaar, in een gestolen auto zitten.
De verdachten stonden bij een benzinepomp. De politie wist dat de auto onlangs uit Roosendaal gestolen was. Daarom heeft zij de verdachten aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Van de weg geraakt
SCHIEDAM -- Zaterdag rond 21.00 uur verloor een 21-jarige automobilist uit Rotterdam op het Broersvest de macht over het stuur. Hij raakte van de weg, reed tegen een paal en kwam tegen een gevel van een bankgebouw tot stilstand.

Deel: ' Politiebericht Schiedam '
Lees ook