25 augustus 1999

Veel bekeuringen uitgedeeld bij verkeerscontroles SCHIEDAM -- Politiemensen van het district Schiedam hielden woensdag tussen 07.45 uur en 08.45 uur een verkeerscontrole op de Slimme Watering.
Er werden vijf bekeuringen uitgeschreven, vier voor het niet dragen van de autogordel en één voor overtreding van de maximum snelheid (61 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan).
Dinsdag werden tijdens een verkeerscontrole op de Slimme Watering flink wat bekeuringen uitgeschreven: 27 automobilisten werden bekeurd voor het niet dragen van de autogordel, drie automobilisten kregen een bekeuring voor te hard rijden, één automobilist werd bekeurd omdat hij niet stopte voor een voetgangersoversteekplaats, van één auto bleek de APK verlopen te zijn en één automobilist bleek te rijden in een onverzekerd voertuig, waarna zijn auto in bewaring werd genomen. Tijdens een verkeerscontrole op de 's Gravelandseweg werden dinsdagochtend 40 bekeuringen uitgedeeld voor te hard rijden (hoogst gemeten snelheid 87 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan). Ook kreeg een automobilist een bekeuring voor rijden over het fietspad. Dinsdagmiddag werden op de 's Gravelandseweg nog eens 23 automobilisten op de bon geslingerd voor te hard rijden (hoogst gemeten snelheid 91 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan).

Frietwagen in brand
SCHIEDAM -- In de nacht van dinsdag op woensdag omstreeks één uur brak brand uit in een frietwagen op de Noordvest.
De brandweer kwam ter plekke om het vuur te blussen. Na onderzoek bleek het te gaan om een oude keet, die niet meer in gebruik was. Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend.

Woninginbraak
SCHIEDAM -- Dinsdag deed een bewoonster van de Vissersstraat bij de politie van het district Schiedam aangifte van inbraak in haar woning.

De inbraak heeft plaatsgevonden in de nacht van maandag op dinsdag. Uit de woning werden diverse sieraden weggenomen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Deel: ' Politiebericht Schiedam '
Lees ook