18 november 1999

Shoarmazaak overvallen
SCHIEDAM -- Woensdagavond omstreeks half twaalf hebben twee gewapende mannen, de één met een vuurwapen en de ander met een mes, een overval gepleegd op een 26-jarige medewerker van een shoarmazaak aan de Koemarkt. Op het moment van de overval was de medewreker alleen in de zaak. Terwijl één van de overvallers in de buurt van de deur bleef, bedreigde de ander de medewerker met een vuurwapen, liep naar de kassa en deed een greep in de la.
Met een nog onbekend geldbedrag verdwenen beide overvaller vervolgens in de richting van de Buitenhavenweg.
Het betreft twee mannen, een negroïde man en een blanke man van tussen de 20 à 25 jaar oud. Beiden hebben een normaal postuur. Ze droegen donkere kleding en een donkere baseballcap.
De politie van het district Schiedam stelt een nader onderzoek in en is op zoek naar getuigen van de overval of mensen die iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Koemarkt. Zij kunnen contact opnemen met de politie van het district Schiedam, telefoon 010-27 40205.

Woninginbraak
SCHIEDAM -- Woensdagochtend werd tussen 09.15 uur en 11.30 uur ingebroken in een woning aan de Prinsensteeg. De woning was doorzocht, waarna onder meer een portefeuille, een horloge en een mobiele telefoon werden weggenomen. De politie van het district Schiedam stelt een nader onderzoek in.

Winkeldief aangehouden
SCHIEDAM -- Woensdagmiddag omstreeks half twee werd in een bouwmarkt aan de Vlaardingweg een 33-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De man had even tevoren geprobeerd drie sets boren en twee handzagen, ter waarde van in totaal 150 gulden weg te nemen, maar werd bij het verlaten van de winkel betrapt toen de alarmpoortjes afgingen. De man is overgebracht naar het politiebureau en in verzekering gesteld.

Rood licht controle
SCHIEDAM -- Politiemensen van het district Schiedam hielden woensdagmiddag tussen 13.45 uur en 15.00 uur een rood licht controle op het Plein 1940-1945. Twaalf automobilisten werden bekeurd omdat ze door rood reden.

Deel: ' Politiebericht Schiedam '
Lees ook