17 november 1999

Inbraak in drogisterij
SCHIEDAM -- Dinsdag werd bij de politie van het district Schiedam aangifte gedaan van inbraak in een drogisterij aan de Nolenslaan. Tussen maandagavond 18.00 uur en dinsdagochtend 01.45 uur werd de voordeur van de zaak geforceerd, waarna de winkel is doorzocht. Uit de winkel werden ruim 100 flesjes parfum weggenomen. De politie van het district Schiedam stelt een nader onderzoek in.

Auto te water
SCHIEDAM -- Dinsdagochtend omstreeks kwart voor elf raakte op de Zwaluwlaan een 63-jarige Schiedammer met zijn auto te water. De man was onwel geworden achter het stuur, waarna hij een sloot inreed. Hij wist zelf uit de auto te komen en werd ter plaatse door de GGD onderzocht. De auto is weggetakeld.

Brand in woning
SCHIEDAM -- Dinsdagmiddag omstreeks kwart over drie brak in een woning aan de Jan Oudegeeststraat brand uit in een woning. De brand was ontstaan doordat goederen die op de kachel lagen, vlam vatten. De bewoner van het pand wist het vuur zelf te blussen. Een 33-jarige Schiedammer liep lichte brandwonden op. Hij is voor nader onderzoek overgebracht naar het Schieland ziekenhuis.

Met auto tegen vangrail
SCHIEDAM / ROTTERDAM -- Dinsdagavond rond half tien raakte een 56-jarige Rotterdammer op rijksweg A20 gewond toen hij met zijn auto tegen een vangrail kwam. De man raakte, vermoedelijk door het slechte weer, met de zijkant van zijn auto een vangrail, waarna de auto ging spinnen. De auto kwam vervolgens tegenovergesteld aan de rijrichting tot stilstand. De man werd voor nader onderzoek overgebracht naar het Holy ziekenhuis in Vlaardingen. Zijn auto is weggetakeld.

Deel: ' Politiebericht Schiedam '
Lees ook