25 november 1999

Aanrijding onder invloed
SCHIEDAM -- Woensdagavond omstreeks kwart over elf reed een 29-jarige Rotterdammer op de Burgemeester van Haarenlaan met zijn auto tegen het voertuig van een 20-jarige Schiedammer, die voor een rood verkeerslicht stond te wachten. Politiemensen van het district Schiedam die ter plaatse kwamen, constateerden dat de Rotterdammer onder invloed van alcohol was en namen hem mee naar het politiebureau, waar hem een ademanalyse werd afgenomen (uitslag 1,95 promille). Het rijbewijs van de Rotterdammer is ingevorderd en hij moet zich binnenkort voor de politierechter verantwoorden.

Bekeurd na afsteken vuurwerk
SCHIEDAM -- Surveillerende politiemensen van het district Schiedam zagen woensdagavond omstreeks kwart over negen op de Burgemeester Knappertlaan twee jongens vuurwerk afsteken. Daarop hebben ze de jongens, beiden 14 jaar en afkomstig uit Schiedam, aangesproken. De jongens bleken in het bezit van zes strijkers. Beide jongens kregen een bekeuring en worden doorverwezen naar het bureau Halt.

Winkeldievegge aangehouden
SCHIEDAM -- Personeel van een kledingwinkel in de Lange Kerkstraat heeft woensdagochtend omstreeks kwart voor twaalf een 42-jarige vrouw uit Schiedam aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De vrouw had geprobeerd twee bhs ter waarde van 51 gulden weg te nemen. Ze werd overgedragen aan de politie en overgebracht naar het politiebureau. Daar bleek dat de vrouw nog andere kledingstukken in haar bezit had. Ze verklaarde de kleding diezelfde ochtend te hebben weggenomen bij een warenhuis in winkelcentrum De Nieuwe Passage. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt

Deel: ' Politiebericht Schiedam '
Lees ook