14 april 1999

Winkeldiefje aangehouden
SCHIEDAM -- Dinsdagmiddag omstreeks half vijf werd in een speelgoedwinkel aan de Hoogstraat een 10-jarige Schiedammer aangehouden.
De jongen had even tevoren geprobeerd zakjes knikkers weg te nemen. Hij werd overgedragen aan de politie van het district Schiedam en overgebracht naar het politiebureau, waar hij vermanend werd toegesproken. Na een fikse reprimande mocht de jongen met zijn moeder mee naar huis.

Rijden onder invloed
SCHIEDAM -- In de nacht van maandag op dinsdag omstreeks tien over half drie hield politiepersoneel van het district Schiedam op de Broersvest een 42-jarige Schiedammer aan.
De man had teveel gedronken (promillage 1,55). Het rijbewijs van de man werd ingevorderd.
Dinsdagochtend omstreeks zes uur werd op de Burgemeester van Haarenlaan een 34-jarige Schiedammer aangehouden. Ook hij had teveel gedronken (promillage 1,15). De man werd overgebracht naar het politiebureau.

Inbraak in café
SCHIEDAM -- In de nacht van zaterdag op zondag werd ingebroken in een café aan de Hoogstraat. De toegangsdeur van het café was vernield. Uit de horecagelegenheid werden cd's, flessen drank, een keyboard en een versterker weggenomen. De politie van het district Schiedam stelt een nader onderzoek in.

Rijden onder invloed
SCHIEDAM -- Zondagochtend omstreeks half acht werd op de Thurledeweg (Spaanse Polder) een 28-jarige man uit Hoogvliet aangehouden, omdat hij teveel gedronken had (promillage 1,40).
Het rijbewijs van de man werd ingevorderd. Bovendien werd zijn voertuig in beslag genomen.

Winkeldievegge aangehouden
SCHIEDAM -- Zaterdagmiddag omstreeks kwart voor vijf werd in een kledingzaak in het Hof van Spaland een 18-jarige vrouw uit Rotterdam aangehouden.
Winkelpersoneel had de vrouw betrapt op het stelen van een trui en haar vervolgens vastgehouden. De vrouw werd door de politie van het district Schiedam aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar bleek dat de vrouw nog diverse andere goederen, vermoedelijk eveneens afkomstig van winkeldiefstal, in haar bezit had. Een nader onderzoek wordt ingesteld.

Deel: ' Politiebericht Schiedam '
Lees ook