27 juli 1999

Autokraker aangehouden dankzij oplettende getuige SCHIEDAM -- Politiepersoneel van het district Schiedam hield maandagochtend omstreeks half zeven, dankzij de tip van een oplettende getuige, op het Brandewijnpad een 32-jarige Rotterdammer aan. De man had even tevoren ingebroken in een geparkeerd staande auto op de Burgemeester van Haarenlaan.
Uit de auto nam hij een zonnebril en een fotocamera weg. Tijdens zijn aanhouding bleek de man bovendien in het bezit van een autoradio en twee portemonnees. De autoradio had hij even tevoren gestolen uit een geparkeerd staande auto op de Rubenslaan. De man is in verzekering gesteld.

Huisvuil in brand gestoken
SCHIEDAM -- In de nacht van maandag op dinsdag omstreeks kwart voor vier kwam bij de politie van het district Schiedam de melding binnen dat er een stapel huisvuil in brand stond op de hoek van de Rotterdamsedijk en de Hogenbanweg.
De brandweer kwam ter plekke om het vuur te blussen. Zowel naar de brandstichter(s) als naar de eigenaar van het vuil wordt een onderzoek ingesteld.

Winkeldief aangehouden
SCHIEDAM -- Maandagmiddag rond kwart voor vier hield winkelpersoneel van een supermarkt in de Lange Kerkstraat een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan op verdenking van winkeldiefstal. De man had even tevoren geprobeerd een fles drank, een flesje citroensap en een doos gehaktballen weg te nemen. De man werd overgebracht naar het politiebureau, waar bleek dat hij illegaal in ons land verblijft. Hij werd overgedragen aan de Vreemdelingendienst.

Deel: ' Politiebericht Schiedam '
Lees ook