24 maart 1999

Vechtpartij na verkeersmanoeuvre
SCHIEDAM -- Dinsdagavond omstreeks zes uur ontstond op de Piersonstraat een vechtpartij tussen twee 36-jarige Schiedamse automobilisten.
De ruzie was even daarvoor op de kruising van de Parkweg met de Burgemeester van Haarenlaan begonnen, toen een van de twee de ander uitschold over diens rijgedrag. De man die uitgescholden was stapte op de Piersonstraat uit zijn auto en sloeg met een honkbalknuppel de ruit van het voertuig van de ander stuk. Deze man belde vervolgens twee andere mannen en met zijn drieën sloegen ze de man die even tevoren met de honkbalknuppel had geslagen in elkaar. De politie van het district Schiedam hield ter plekke twee van de drie vechtersbazen aan. De derde, de man met de honkbalknuppel, werd na behandeling in het ziekenhuis eveneens aangehouden.

Aanrijding onder invloed
SCHIEDAM -- Dinsdagochtend omstreeks half zeven vond op rijksweg A4 (richting Hoogvliet) een aanrijding plaats.
Een 44-jarige automobilist uit Naaldwijk remde vanwege filevorming af. Een achter hem rijdende 22-jarige automobilist uit Hoogvliet had dit niet door en klapte achterop de auto van zijn voorganger. De 22-jarige man liep daarbij lichte verwondingen op. Ook zijn bijrijdster, een 42-jarige vrouw uit Oosterhout liep lichte verwondingen op. Omdat politiemensen van het district Schiedam vermoedden dat de man onder invloed van zowel alcohol als verdovende middelen verkeerde, werd hij overgebracht naar het Schieland Ziekenhuis, waar hem een bloedproef werd afgenomen. Uit onderzoek bleek dat de man niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Bovendien reed hij in een onverzekerd voertuig. De politie stelt een nader onderzoek in. De uitslag van de bloedproef is nog niet bekend.

Winkeldief aangehouden
SCHIEDAM -- Dinsdagmiddag omstreeks half drie hield winkelpersoneel van een slijterij aan de Broersveld een 26-jarige Rotterdammer aan op verdenking van winkeldiefstal.
De man had even tevoren geprobeerd een fles whisky weg te nemen. Hij werd overgedragen aan de politie en overgebracht naar het politiebureau.

Deel: ' Politiebericht Schiedam '
Lees ook