9 september 1999

Vierjarig jongetje in zwembad verdronken
SCHIEDAM -- In een onbewaakt ogenblik raakte woensdagmiddag even voor vier uur een 4-jarig jongetje uit Maassluis in een zwembad aan de Prinses Beatrixlaan te water.
Toen het slachtoffertje kort daarna werd opgemerkt en uit het water werd gehaald, werd direct door GGD-personeel begonnen met reanimatie. Korte tijd nadat het jongetje naar het Holyziekenhuis in Vlaardingen was overgebracht, overleed het.

Snelle bromfiets voor onderzoek overgebracht naar politiebureau SCHIEDAM -- Politiemensen van het district Schiedam zagen woensdagmiddag omstreeks kwart over vier een 16-jarige Schiedammer op een brommer met hoge snelheid over de Nolenslaan rijden. Ze hielden de jongen staande, waarna bleek dat hij niet in het bezit was van een bromfietscertificaat. Bovendien bleek het vervoermiddel niet verzekerd en beschikte het over teveel vermogen. Omdat ook het framenummer niet in orde was en de bromfiets dus mogelijk van diefstal afkomstig is, werd het apparaat overgebracht naar het politiebureau in Schiedam, waar het nader onderzocht zal worden.

Aanrijding met gewonde
SCHIEDAM -- Woensdagavond omstreeks kwart over acht raakten op de Scheepvaartweg een automobilist en een fietser met elkaar in botsing. De fietser, een 61-jarige Schiedammer, wilde vanuit de Zeldenruststraat de Scheepvaartweg oversteken in de richting van het Koggeschip, toen hij door een 26-jarige Schiedammer werd aangereden. Het slachtoffer werd met hoofdletsel overgebracht naar het Schieland ziekenhuis.

Deel: ' Politiebericht Schiedam '
Lees ook