13 januari 2000

Brand in woning
SCHIEDAM -- Woensdagavond omstreeks tien voor twaalf kwam bij de politie van het district Schiedam de melding binnen van een brand in een woning in de Voltastraat. De brandweer was al ter plaatse en constateerde dat de bewoner van het pand, een 35-jarige Schiedammer, vermoedelijk met een sigaret in de hand op de bank in slaap is gevallen, waarna de bank vlam vatte. De bewoner werd met ademhalingsmoeilijkheden overgebracht naar het Schieland ziekenhuis. Zijn woning moet rookvrij worden gemaakt.

Gewond na aanrijding
SCHIEDAM -- Woensdagmiddag omstreeks half zes raakte een 76-jarige Schiedammer op de kruising van de Kerklaan met het Noordeinde gewond aan zijn hoofd na een aanrijding.
De man fietste vanaf de Schiedamseweg in de richting van het Noordeinde en verleende op de kruising geen voorrang aan een 56-jarige automobilist uit Schiedam, die over de Kerklaan in de richting van het Noordeinde reed. De fietser kwam door de aanrijding ten val en liep een hoofdwond op.

Rijden onder invloed
SCHIEDAM -- Woensdagmiddag omstreeks kwart voor drie hielden politiemensen van het district Schiedam op de Schuttevaerweg een 48-jarige man uit Zuid-Beijerland aan wegens rijden onder invloed (promillage 1,5). Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Deel: ' Politiebericht Schiedam '
Lees ook