5 april 2000

Bromfietser gewond na aanrijding met vrachtwagen SCHIEDAM -- Dinsdagmiddag omstreeks kwart voor zes raakte een 17-jarige man uit Rozenburg op de Lange Haven gewond aan een voet, nadat hij met zijn bromfiets een aanrijding had gehad. De man reed over de Korte Dam in de richting van de Lange Haven. Gekomen bij de kruising van de Korte Dam met de Lange Haven en de Nieuwe Sluisstraat verzuimde hij voorrang te verlenen aan een 38-jarige vrachtwagenchauffeur uit Rotterdam, die over de Lange Haven reed. De bromfietser kwam ten gevolge van de aanrijding ten val en raakte gewond aan een voet. Hij werd voor onderzoek overgebracht naar het Schieland ziekenhuis.

Winkeldief na worsteling met winkelpersoneel aangehouden SCHIEDAM -- Dinsdagavond omstreeks half acht hield winkelpersoneel van een supermarkt aan de Nolenslaan een 24-jarige Schiedammer aan op verdenking van winkeldiefstal. De man had even daarvoor geprobeerd een blikje cola weg te nemen. Toen winkelpersoneel hem daarop wilde aanhouden, verzette de man zich. Na een korte worsteling met het winkelpersoneel wisten gealarmeerde politiemensen van het district Schiedam de man alsnog aan te houden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en in verzekering gesteld.

Auto in brand
SCHIEDAM -- Dinsdagochtend omstreeks half acht stond in de Plesmanstraat een auto in brand. Politiemensen probeerden de brandende auto te blussen, wat niet lukte. Daarop kwam de brandweer ter plaatse, die het vuur snel uit had.

Illegale man aangehouden
SCHIEDAM -- Politiemensen van de Vreemdelingendienst van het district Schiedam stelden dinsdagmiddag rond half vier een onderzoek in een theehuis op het Edisonplein in. Daar troffen ze een 22-jarige Bulgaar aan die illegaal in ons land verblijft. De man werd overgebracht naar het politiebureau waar hij in vreemdelingenbewaring is gegaan in afwachting van zijn uitzetting.

Deel: ' Politiebericht Schiedam '
Lees ook