23 maart 2000

Hond in beslag genomen na bijten fietser
SCHIEDAM -- Woensdagmiddag omstreeks vier uur werd in het Beatrixpark een 60-jarige man uit Vlaardingen door een hond in zijn been gebeten. De man fietste ter hoogte van zwembad Groenoord, toen de hond, een Duitse herder die aangelijnd was, hem plotseling in zijn been beet. De GGD kwam ter plaatse, waarna de gewonde man in het Holy ziekenhuis werd behandeld aan zijn verwondingen. De hond is in beslag genomen. Tegen de eigenaar van het dier, een 60-jarige Schiedammer, is proces-verbaal opgemaakt.

Aanrijding onder invloed
SCHIEDAM / ROTTERDAM -- Woensdagavond omstreeks half zeven vond op de kruising van de s-Gravelandseweg en de Fokkerstraat een aanrijding plaats tussen twee personenautos. Een 51-jarige Schiedammer die vanuit de Sandvikstraat de s-Gravelandseweg opreed, zag daarbij het voertuig van een 28-jarige Schiedammer over het hoofd, waarna een botsing ontstond. Een bijrijder (identiteit onbekend) van de 51-jarige Schiedammer raakte ten gevolge van het ongeluk gewond en is opgenomen in het Schieland ziekenhuis.

Buitenbrand
SCHIEDAM -- Woensdagavond omstreeks half acht kwam bij de politie van het district Schiedam de melding binnen van een buitenbrand aan het Broersveld. Ter plaatse bleek een hoeveelheid afval in brand te staan. De brnadweer kwam ter plaatse om het vuur te blussen.

Deel: ' Politiebericht Schiedam '
Lees ook