Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Groningen 04/09/99

Persberichten stad Groningen / Haren (middageditie)/

Berichten district Groningen / Haren

Getuigen overval tankstation gezocht

De politie zoekt getuigen van de overval op het Esso tankstation aan de Europaweg te Groningen op woensdag 7 april 1999. De overval werd tussen 21.10 uur en 21.15 uur gepleegd door een blanke man, lengte 1.85 -1.90 meter lang, gekleed in een groene half lang jack met capuchon. Hij droeg een donkere broek en hoge bruine schoenen en vluchtte na de overval vermoedelijk op een zwarte fiets weg in de richting van het Damsterdiep.
Behalve naar mensen die voor of na de overval de verdachte persoon hebben gezien in de omgeving van het tankstation is de politie ook op zoek naar twee getuigen die tijdens de overval bij het tankstation waren. De een is een man gekleed in een rode jas die getankt heeft bij pompnummer 4, de andere getuige is een man die in het station aanwezig was en ook op de grond moest gaan liggen tijdens de overval. De politie wil graag met beide heren in contact komen. Telefoonnummer: 050 - 5995050.

Vriend rijdt auto in de prak
Vrijdagochtend heeft een 17-jarige jongen uit Groningen een personenauto die hij zonder toestemming van een 22-jarige vriend had geleend tegen de gevel van de Goudflat aan de Goudlaan gereden. De jongen had na een visite op donderdagavond bij zijn vriend de sleutels van de auto meegenomen en de nacht in de auto doorgebracht. Toen hij 's ochtends bij de Goudlaan wilde wegrijden verloor hij de controle over de auto en reed met de auto tegen de gevel van de flat waardoor de achterzijde van de wagen ernstig beschadigde. De jongen vertelde het verhaal aan zijn vriend die hem meenam naar het politiebureau. De joyrider kreeg een proces-verbaal. De auto bleek niet verzekerd te zijn zodat de eigenaar een boete tegemoet kan zien.

Voor nadere informatie; afdeling voorlichting, 050 - 5995010

Deel: ' Politiebericht stad Groningen '
Lees ook