Politie Twente

Persberichten Politie Twente 1 juni 2004

Automobilist gewond

Automobilist raakt gewond nadat hij de macht over het stuur verloor en in de sloot belandde

Overdinkel

Maandag 31 mei reed een 20-jarige man uit Losser omstreeks 18.00 uur over de Hoofdstraat in Overdinkel. Door nog onbekende oorzaak verloor hij de macht over het stuur, raakte in een slip waarna de auto op de zijkant in de naast de weg gelegen sloot belandde. De 20-jarige man liep knie-, heup- en rugletsel op en werd voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De auto werd afgesleept. (bps: 04-067006)

Letsel bij aanrijding

Automobilist raakt gewond bij aanrijding tussen twee personenauto's

Hengelo

Maandagavond 31 mei omstreeks 21.00 uur reed een 55-jarige man uit Tilburg in zijn auto over de Haaksbergerstraat in Hengelo. Toen hij linksaf sloeg om de rijksweg A35 op te rijden, verleende hij geen voorrang aan de hem op dezelfde weg tegemoetkomende 60-jarige automobilist uit Haaksbergen, die zijn weg rechtdoor wilde vervolgen. Tussen beide voertuigen ontstond hierdoor een aanrijding. Na de klap van de aanrijding raakte de auto van de 60-jarige man van de rijbaan en kwam tot stilstand tegen een verkeerszuil. De 60-jarige man liep verwondingen aan zijn gezicht op en werd voor behandeling per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. (bps: 04-067059)

Auto gestolen

Man doet aangifte van diefstal van een zwarte Volkswagen Passat

Hengelo

Een 37-jarige man uit Hengelo deed aangifte van diefstal van een zwarte Volkswagen Passat met kenteken 52-LB-KP. De auto werd gestolen vanaf de Uitslagsweg in Hengelo tussen maandag 31 mei en dinsdag 1 juni. (bps: 04-067113)

Aanhoudingen na diefstal

Politie houdt twee verdachten aan na diefstal vanaf een schoolterrein

Hengelo

Dinsdag 1 juni werd omstreeks 02.15 uur door een getuige gemeld dat twee mannen zich verdacht ophielden bij een school aan de Sportlaan Driene in Hengelo. De getuige had gezien dat twee mannen vanaf de school door de bosjes de straat waren opgelopen. De mannen hadden tassen bij zich en hadden deze in de bosjes gegooid. Politieagenten gingen naar genoemde locatie. Met behulp van een politiehond werd op een parkeerplaats aan de H.C. Pootstraat de vermoedelijke auto van de verdachte aangetroffen. Op de achterbank van de auto lag oud ijzer. In de bosjes werden enkele tassen met oud ijzer aangetroffen. Deze werden in beslag genomen. Aan de hand van het opgegeven signalement werd een van de verdachten, een 25-jarige man uit Hengelo, kort daarop in de H.C. Pootstraat aangetroffen en vervolgens aangehouden. De tweede verdachte, een 39-jarige man uit Hengelo, werd omstreeks 03.10 uur in zijn woning in Hengelo aangehouden. Bij bovengenoemde school bleek een hekwerk te zijn geforceerd. Beide verdachten zijn voor nader verhoor opgesloten. Proces-verbaal wordt opgemaakt. (bps: 04-067095)

Ageeth Doldersum: 053-4555588


---- --

Deel: ' Politiebericht Twente 01-06-2004 - 3164 '
Lees ook