Politie Twente

Persberichten Politie Twente 5 maart 2003 Ageeth Doldersum, tel. 053-4555523

Midden- en Noordoost-Twente:

Aanrijding met letsel
03-028771
Goor, kruising Rembrandtstraat/Scherpenzeelseweg Dinsdag 4 maart omstreeks 14.30 uur Een 52-jarige vrouw uit Goor fietste op de Rembrandstraat en verleende op bovengenoemd kruispunt geen voorrang aan een voor haar van links komende autobus, die op de Scherpenzeelseweg reed en bestuurd werd door een 52-jarige man uit Markelo. Hierdoor ontstond een aanrijding. De 52-jarige vrouw werd met nog onbekend letsel voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Inbraak in winkel
03-028515
Hengelo, Drienerstraat
In de nacht van maandag 3 op dinsdag 4 maart Door een medewerker van de winkel werd aangifte gedaan. Nadat een deur geforceerd was, werd onder meer een grote hoeveelheid rookwaren en parfum gestolen. In totaal werd ruim 6000,- aan goederen weggenomen.

Aanhouding wegens diefstal fietsen 03-028324
Hengelo, Jan Voermanstraat
Maandag 3 maart omstreeks 17.00 uur Er kwam melding binnen dat iemand op de Jan Voermanstraat een fiets te koop aanbood aan een vrouw, die deze fiets herkende als zijnde haar fiets, die op zondag 2 maart voor haar woning in Hengelo gestolen was. De 29-jarige vrouw uit Hengelo had van deze diefstal aangifte gedaan. Politieagenten gingen naar genoemde locatie en troffen daar de verdachte, een 24-jarige man uit Enschede, met de gestolen fiets. De 24-jarige verklaarde deze fiets van een hem onbekende persoon te hebben gekocht. De verdachte werd aangehouden wegens heling dan wel diefstal van de fiets. De verdachte bleek vervolgens in het bezit te zijn van een sleuteltje van een tweede fiets, die hij voor een woning van een vriend in Hengelo gestald bleek te hebben. Hij bekende deze fiets op maandag 3 maart gestolen te hebben uit de fietsenstalling van het ziekenhuis in Hengelo. De politie onderzoekt nog wie de eigenaar van deze fiets is. De verdachte deed afstand van beide fietsen. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Deel: ' Politiebericht Twente 05-03-2003 '
Lees ook