Politiebericht Uden 24-08-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

MEISJE LASTIG GEVALLEN, Veghel

Donderdagmiddag is een 6 jarig meisje uit Veghel lastiggevallen. Het meisje was aan het spelen aan de Lavendellaar in Veghel toen er een jongen naar haar toe kwam, die haar onzedelijk betastte. Door de ouders van het kind is aangifte gedaan bij de politie. Uit het onderzoek is geleken dat dit voorval niets te maken heeft met een eerder voorval in mei van dit jaar aan het Geerbosch. Naar de identiteit van de jongen wordt een nader onderzoek ingesteld.

Getuigen die donderdagmiddag tussen 16.30 en 16.45 iets hebben gezien in de omgeving van de Lavendellaar worden verzocht contact op te nemen met de politie, 0900-8844.

AUTO GESTOLEN, Volkel

Donderdagmiddag is vanaf de Zeelandsedijk in Volkel een blauw Hyundai H100 bestelbusje gestolen. Het kenteken van de auto is VN-HP-36.

VOETGANGER GEWOND BIJ ONGEVAL, Veghel

Donderdagavond is een 57-jarige man uit Veghel bij een ongeval gewond geraakt. De man stak de Bundersweg in Veghel over. Toen hij halverwege de oversteek was, liet hij een auto die van rechts kwam voorgaan. Achter deze auto stak hij verder over. Daarbij zag hij een andere auto, bestuurd door een 19-jarige vrouw uit Mariaheide over het hoofd. De vrouw kon de overstekende man niet meer ontwijken. De man is met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.

TUINHUISJE IN BRAND, Uden

Donderdagavond werd de brandweer gewaarschuwd voor een brand in een tuinhuisje aan de Meerhoek in Uden. Omwonenden hadden de brand snel geblust en de brandweer kon haar werkzaamheden beperken tot nablussen. Uit onderzoek is gebleken dat het tuinhuisje in brand was gestoken. De politie stelt een nader onderzoek in.

DRIE VROUW AANGEHOUDEN VOOR DIEFSTAL, Veghel

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn drie vrouwen aangehouden. De vrouwen, 16 en 19 jaar uit Veghel en 20 jaar uit Schijndel, bleken bij een horecagelegenheid aan de Markt in Veghel een tas van een 26-jarige vrouw uit Veghel te hebben gestolen. Het drietal is voor verder onderzoek ingesloten.

PORTEMONNEE GESTOLEN, Uden

Vrijdagmorgen heeft een 56-jarige vrouw uit Uden aangifte gedaan van diefstal van haar portemonnee. Terwijl ze aan het winkelen was in een winkel aan het Mondriaanplein in Uden is haar portemonnee uit haar tas gestolen.

OPLEGGER GESTOLEN, Veghel

In de nacht van donderdag op vrijdag is vanaf de Middegaal in Veghel een rode drie-assige oplegger (deel van truck met oplegger) gestolen. De oplegger was geladen met 33 pallets keukenrollen. Het registratienummer van de oplegger is OB-82-TF.

Deel: ' Politiebericht Uden Meisje lastig gevallen '
Lees ook