Politiebericht Uden 2-08-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

INBRAAK IN SCHAIJK

Tussen dinsdagavond en woensdagmiddag is ingebroken in een winkel aan de Schutsboom-straat in Schaijk. De inbraak bleef beperkt tot de vernieling van een deurslot. Er wordt niets vermist. Van een winkel aan de Monseigneur Bosstraat in Uden werd een ruit vernield. Dit gebeurde vermoedelijk rond middernacht. Ook hier wordt niets vermist.

SNELHEIDSCONTROLE

Bij een snelheidscontrole woensdagavond op de Corridor in Zijtaart zijn zes bestuurders bekeurd. De snelste reed 114 km. per uur.

AUTORUIT VERNIELD

Een inwoner van Uden deed aangifte van vernieling. Woensdagavond werd de achterruit vernield van zijn auto die op de Parklaan geparkeerd stond.

OP HETERDAAD BETRAPT

De politie heeft afgelopen nacht op de Industrielaan in Uden twee mannen aangehouden. Het tweetal, een 20- en een 23-jarige inwoner van Leeuwarden, vervoerde in hun auto een aantal inbrekersgereedschappen. Ook trof de politie in de auto een honkbalknuppel aan. Na onder-zoek bleek dat het tweetal net tevoren had geprobeerd in te breken in een winkel aan de Energielaan in Uden. Van het pand was een ruit vernield. Kort daarna werden de Friezen door de politie aangehouden. Zij gaven de poging tot inbraak toe. De verdachten zijn in ver-zekering gesteld en worden vrijdag voorgeleid aan de officier van justitie in den Bosch.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Uden '
Lees ook