Politiebericht Uden 3-08-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

AUTO GESTOLEN, Volkel

Donderdagmiddag is vanaf de Zeelandsedijk in Volkel een blauwe Opel Campo bestelauto gestolen. Het kenteken van de auto is VX-46-HY.

BRAND, Uden

Donderdagavond is brand geweest in een woning aan het Bosveld in Uden. Waarschijnlijk door kortsluiting in een elektrisch apparaat is de brand ontstaan. Door de brandweer werd de brand snel geblust. In de woning ontstond veel rook en roet schade.

SNELHEIDSCONTROLE, Erp

Donderdagavond is snelheidscontrole gehouden op de Gemertsedijk in Erp. Op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden werden 5 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogste snelheid was 131 km/u.

HOOIBERG IN BRAND, Boerdonk

Donderdagavond is de brandweer uitgerukt voor een brand in een hooiberg aan de Meerbosweg in Boerdonk. De brand is door blikseminslag ontstaan. De brandweer had de brand snel onder controle. Men is echter nog lang bezig geweest met nablussen.

TE VEEL GEDRONKEN, Boekel

Donderdagavond is een 44-jarige man uit Gemert bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 8 uur en zijn rijbewijs werd ingenomen. De controle vond plaats op de Bergstraat in Boekel.

RIJDEN TIJDENS ONTZEGGING EN TE VEEL GEDRONKEN, Uden

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 38-jarige man uit Oisterwijk bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. De man kreeg een rijverbod van 7 uur. Bij controle bleek verder dat de man reed terwijl hij een ontzegging van de rijbevoegdheid had. Omdat hij in strijd met de ontzegging toch reed, werd hij ook daarvoor bekeurd. De controle vond plaats op de Rondweg in Uden.

TE VEEL GEDRONKEN EN BEDREIGING, Veghel

In dezelfde nacht werd ook een 30-jarige man uit Den Bosch bekeurd. Ook hij reed auto terwijl hij te veel gedronken had. De man weigerde mee te werken aan een blaastest. Ook bedreigde hij de politiemensen. De man werd bekeurd voor deze bedreiging en voor het weigeren van de blaastest. Hij kreeg een rijverbod van 24 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. De controle vond plaats op de Udenseweg in Veghel.

AANHANGWAGEN GESTOLEN, Schaijk

In de nacht van donderdag op vrijdag is vanaf de Pastoor van Winkelstraat in Schaijk een eenassige Annsems aanhangwagen gestolen. De aanhangwagen was geladen met gereedschap.

Deel: ' Politiebericht Uden '
Lees ook