Politiebericht Uden 27-08-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

RIJVERBOD

Een 61 jarige man uit Beek en Donk heeft zondagavond een rijverbod van 24 uren gekregen. Omstanders zagen dat de man aan de St. Janstraat in Uden in zijn auto wilde stappen. Omdat hij gedronken had hielden ze hem aan de praat en werd de politie gebeld. De dienstdoende agenten gaven hem een rijverbod van 24 uren.

AANHOUDING NA BELEDIGING

De politie heeft zondagavond op de Kerkstraat in Zeeland een 17 jarige inwoner van Zeeland aangehouden. De jongen schold zonder enige reden surveillerende agenten uit waar hij op aangesproken werd. Hij bleef echter schelden waarop hij is aangehouden. Na verhoor op het bureau in hij in de loop van de nacht met een proces-verbaal naar huis gestuurd.

INBRAAK IN AUTO

Uit een auto die geparkeerd stond aan de Wingerd in Schayk verdween de geluidsinstallatie en hoedenplank. In de nacht van zondag op maandag vernielden onbekenden een ruit van de auto. Van een auto die geparkeerd stond aan de Hermanusweg verdwenen zondagmiddag de wieldoppen.

INBRAAK IN WONING

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een woning aan de Kamillelaar in Veg-hel. Uit de woning verdween een portemonnee en persoonlijke papieren. Uit een woning aan de Dennelaar in Veghel verdween in dezelfde nacht een portemonnee met een klein geldbedrag en persoonlijke papieren.

Deel: ' Politiebericht Uden '
Lees ook