Politiebericht Uden 25-07-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

GETANKT ZONDER BETALEN

Dinsdagmiddag heeft een onbekende automobilist bij een tankstation aan de Berg-maas in Zeeland getankt zonder te betalen. Het kenteken van de auto waarin de man reed is opgenomen doch bleek bij controle afgegeven te zijn voor een ander merk auto dan waarin de verdachte reed. Het tankstation is voor een bedrag van f. 121,58 benadeeld.

DOORGEREDEN NA AANRIJDING

Een 28-jarige Udense meldde dinsdagavond dat haar op de Botermarkt in Uden geparkeerde auto was aangereden door een andere auto. De bestuurder daarvan is na de aanrijding doorgereden. De auto van de Udense had aan de voorzijde be-hoorlijke schade opgelopen. Het kenteken van de verdachte auto is bekend gewor-den. De politie bracht nog diezelfde avond een bezoek aan de eigenaar van de au-to. Deze man, een 30-jarige inwoner van Volkel, verklaarde wel met zijn auto op de Botermarkt in Uden te zijn geweest maar niets van een aanrijding gemerkt te heb-ben. Zijn auto vertoonde echter wel schade aan de rechterzijde. Hij is als verdachte gehoord.

BEDRIJFSINBRAAK

Afgelopen nacht is er ingebroken in een bedrijf aan de Loopkantstraat in Uden. De voordeur van het pand is opengebroken. Het is niet bekend of er goederen uit het pand zijn weggenomen.

OPLICHTING

Een 27-jarujge Udense heeft vanmorgen geprobeerd een winkelbedrijf aan de Markt in haar woonplaats op te lichten. Op de groentenafdeling had zij diverse fruitsoorten gepakt en deze afgewogen. Daarbij manipuleerde zij de weegschaal zodanig dat aan de kassa te weinig in rekening zou worden gebracht. De grote prijsverschillen vielen echter op waarop de vrouw is aangehouden en overgedragen aan de poli-tie.

AUTODIEFSTAL

Vanaf het parkeerterrein aan de Zeelandsedreef in Schaijk is vermoedelijk afgelo-pen nacht een grijze Opel Kadett met het kenteken TZ-13-NG gestolen.

BEDRIJFSINBAAK

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een bedrijfspand aan de Amert in Veghel. Het slot van een toegangsdeur is geforceerd. Voor zover bekend zijn er twee computers, een printer en een telefaxapparaat ontvreemd.

Deel: ' Politiebericht Uden '
Lees ook