Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 2-07-2002 Persberichten district Binnensticht, 09.45 uur

Aanrijding letsel

WESTBROEK Op de Kerkdijk vond maandagavond een aanrijding tussen twee personenautos plaats.

Een 42-jarige bestuurder uit Westbroek parkeerde zijn voertuig omstreeks 22.55 uur in de berm op de Kerkdijk. Vanuit de richting van De Bilt kwam een 37-jarige man uit Maarssen aanrijden. Ter hoogte van het geparkeerde voertuig van de 42-jarige man raakte de Maarssenaar door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en botste tegen de achterzijde van het geparkeerde voertuig aan.

Door de aanrijding schoof het geparkeerde voertuig de sloot in. De auto van de veroorzaker kwam na 20 meter ook in de sloot tot stilstand. De 37-jarige bestuurder zag zelf kans uit zijn voertuig te komen en werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Om uit te sluiten dat er drank in het spel is heeft de politie in het ziekenhuis bloed van de man laten afnemen.

Tanken zonder af te rekenen

DE BILT Bij een tankstation aan de Hessenweg werd maandagavond getankt zonder te betalen.

Omstreeks 22.30 kwam er een auto aan de pomp met vier inzittenden. Een personen begon te tanken terwijl de andere drie zich in de shop ophielden en de bediende probeerde af te leiden. Nadat de tank volgetankt was verliet de man aan de pomp met zijn auto het station. De overige drie bleven in de shop nog even klieren en vertrokken toen ook.

Van één van de mannen weet de politie de identiteit; het betreft een 18-jarige man uit Bilthoven.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Binnensticht 02-07-2002 '
Lees ook