Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 4-06-2002 Persberichten district Binnensticht, 08.55 uur

Minderjarige winkeldief

ZEIST- De politie hield maandagmiddag een 14-jarige meisje uit Bilthoven aan op verdenking van winkeldiefstal.

Het meisje was omstreeks 15.20 uur een winkel aan de Slotlaan binnengegaan en had verschillende sieraden in haar tas gestopt. Ze liep de winkel uit zonder de goederen af te rekenen, maar buiten werd zij staande gehouden door een winkelmedewerkster, die de politie belde. Het meisje werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. De politie bekijkt of de jeugdige winkeldief in aanmerking komt voor een alternatieve strafafdoening van bureau HALT.

Controle

ZEIST- De politie hield maandagmiddag een controle op De Dreef.

Van 11.00 uur tot 12.00 uur schreven de agenten 11 bekeuringen uit, onder andere voor snelheidsovertredingen, niet dragen van de gordel en niet werken van remlichten. Een persoon kreeg een proces verbaal omdat hij het presteert om al vier jaar zonder rijbewijs te rijden.

Aanhouding schennispleger

DRIEBERGEN- RIJSENBURG- De politie heeft maandagmiddag een 38-jarige man uit Wijk bij Duurstede aangehouden op verdenking van schennispleging.

Omstreeks 16.05 uur kreeg de politie de melding dat in het bosgebied bij de Arnhemse Bovenweg een man zijn geslachtsdeel liet zien aan een voorbijganger. De politie kwam ter plaatse en trof een man aan die voldeed aan het opgegeven signalement. Bij het zien van de agenten liep hij het bos in. Na een korte achtervolging kon de politie de 38- jarige man aanhouden. Een voorbijgangster, die de melding had gedaan, bevestigde dat dit de man was dit tot twee keer toe schennis had gepleegd tegenover haar. De politie heeft proces verbaal opgemaakt en heeft de zaak in onderzoek.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Binnensticht 04-06-2002 '
Lees ook