Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 5-03-2003 Persberichten district Binnensticht, 09.40 uur

Verkeersongeval letsel

WERKHOVEN- Op de kruising met de Van Lynden van Sandenburgweg met de Korte Zuwe vond dinsdagmiddag een ongeval plaats waarbij een motorrijder gewond raakte.

Omstreeks 12.50 uur reed een motorrijder op de Van Lynden van Sandenburgweg. Vanaf de Korte Zuwe kwam een automobilist, 34-jaar afkomstig uit Driebergen-Rijsenburg, met hoge snelheid op de kruising afrijden en stak deze over. Om een aanrijding te voorkomen moest de motorrijder stevig remmen, raakte in de slip en kwam ten val. De automobilist reed echter zonder te stoppen door.

Een getuige had een goede omschrijving gegeven van de auto en agenten gingen in de omgeving op onderzoek uit. In Werkhoven werd de auto aangetroffen en de twee inzittenden, de 34-jarige man en een 23-jarige vrouw uit Zeist, werden aangehouden en ingesloten voor verhoor. Door de val brak de motorrijder in ieder geval zijn sleutelbeen en elleboog en werd vervoerd naar het ziekenhuis. Tegen de bestuurder is proces-verbaal opgemaakt voor het verlaten plaats ongeval.

Belediging

DE BILT- Op dinsdagavond werd een man aangehouden nadat hij zijn middelvinger had opgestoken naar agenten. Omstreeks 19.50 uur reden agenten over de Utrechtseweg en naast hun stond een passagiersbus. In deze bus zat een 24-jarige man uit Zeist en stak vervolgens zijn middelvinger ophoog naar de agenten. De man werd uit de bus gehaald en wilde in eerste instantie nog wegvluchten. Hij kon uiteindelijk toch worden aangehouden en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt voor belediging.

Man gevallen

ZEIST- Op dinsdagmiddag raakte een man gewond bij een bedrijfsongeval.

Een 50-jarige man uit IJsselstein was aan het werk bij een bouwplaats gelegen aan de Oude Woudenbergse Zandweg. Door nog onduidelijke reden kwam de man ten val en viel 4 meter naar beneden. Hij raakte gewond en werd met verschillende botbreuken vervoerd naar het ziekenhuis. Het ambulancepersoneel werd geholpen door ingevlogen medici met de traumaheli. De arbeidsinspectie stelt een onderzoek in.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Binnensticht 05-03-2003 '
Lees ook