Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 7-06-2002 Persberichten district Binnensticht, 09.50 uur

Winkeldiefstal

ZEIST- Op donderdagmiddag werden twee tieners aangehouden omdat ze kleding hadden gestolen. Omstreeks 13.20 uur verliet het duo de winkel aan de Slotlaan zonder een broek af te rekenen. Zij werden door winkelpersoneel tegengehouden en de politie werd gewaarschuwd. De twee meisjes van 13 en 16 jaar uit Zeist zullen via bureau HALT een alternatieve straf krijgen.

Illegaal plakken

BUNNIK- Op donderdagmiddag kreeg een 24-jarige man uit Velzenbroek een bekeuring nadat hij illegaal posters had geplakt. Surveillerende agenten zagen de man verschillende posters plakken op een verkeerslichtinstallatie. De man werd aangesproken en hij kreeg een bekeuring voor het illegaal plakken van posters en de posters welke hij bij zich had werden ingenomen. Het is alleen toegestaan om posters te plakken op de daarvoor aangegeven plaatsen of objecten.

Oproep getuigen na aanrijding

ZEIST- Op donderdagavond vond er tussen 22.30 uur tot 23.00 uur een verkeersongeval plaats op de Utrechtseweg.

Een 19-jarige vrouw uit Zeist reed op haar fiets over de Schaerweijdelaan in de richting van de Utrechtseweg. Bij deze kruising aangekomen stak ze over bij het groene verkeerslicht. Een nog onbekende automobilist reed over de Utrechtseweg en reed de vrouw aan.

Ze kwam ten val en klapte met haar hoofd op het wegdek. Door deze klap raakte ze even buiten bewustzijn om na enkele minuten weer bij te komen. De onbekende automobilist was inmiddels verdwenen.

De politie is op zoek naar getuigen van deze aanrijding en verzoekt hen contact op te nemen met de politie van het district Binnensticht, 0900-8844.

Brand in auto

DEN DOLDER- Op donderdagavond ontstond er brand in een auto die stond geparkeerd aan de Fornheselaan.

Omstreeks 23.35 uur kregen politie en brandweer de melding dat een auto in brand stond. De brandende auto stond naast een container met hout en de brandweer kon voorkomen dat ook een grote hoeveelheid hout in vlammen opging. Het vermoeden bestaat dat de brand is aangestoken en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Binnensticht 07-06-2002 '
Lees ook