Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-07-2002 Persberichten district Binnensticht, 10.10 uur

Glas op de weg

WERKHOVEN- Op donderdagochtend kwam een grote hoeveelheid glas op de Provincialeweg N 229 terecht. Een bestelauto beladen met glas reed op deze weg en vermoedelijk door de winddruk van een tegemoetkomende vrachtauto werden de ruiten van de bestelauto afgeblazen. Enkele ruiten kwamen op het wegdek terecht en de weg werd korte tijd afgezet. Het verkeer kon via de parallelweg zijn weg vervolgen. Nadat het glas was opgeruimd werd de weg weer vrijgegeven.

Vrouw slaat vrouw

ZEIST- Op donderdagmiddag werd een vrouw aangehouden nadat ze een winkelbediende had geslagen. Omstreeks 13.00 uur liep een 41-jarige vrouw uit Naarden door een winkel aan de Slotlaan. Winkelpersoneel zag dat de vrouw de prijslabel van een artikel afhaalden en hierbij de winkel uitliep. De vrouw werd hierop aangesproken, werd boos en gaf een winkelbediende een klap in het gezicht. De politie werd gewaarschuwd en de vrouw werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Ramkraak

DEN DOLDER- Op vrijdagochtend vond er een ramkraak plaats bij een winkel gelegen aan de Dolderseweg. De daders reden omstreeks 03.05 uur met een auto een glazen ruit kapot en gingen er met een hoeveelheid rookwaar vandoor in een andere auto. De auto die tegen de ruit was gereden bleef achter en onderzoek wees uit dat deze als gestolen te boek stond. De politie is op zoek naar eventuele getuigen en verzoekt hen contact op te nemen met de politie Binnensticht 0900-8844.

Doorrijden na aanrijding

MAARTENSDIJK- Op donderdagmiddag vond er op de Dorpsweg een aanrijding plaats waarbij drie autos beschadigd raakten en de dader doorreed.

Omstreeks 17.15 uur wilde een automobilist uit Naarden bij de kruising met de Tuinlaan afslaan en remde af. Een auto achter hem deed dit ook maar de auto die hierachter reed botste met een flinke vaart achterop de twee afremmende autos. De bestuurder van een zwart sportauto reed vervolgens hard weg. Bij de aanrijding raakte niemand gewond maar liepen de autos aanzienlijke schade op.

De zwarte sportauto liep ook schade op aan de voorzijde. De politie is op zoek naar getuigen van deze aanrijding en in het bijzonder naar de identiteit van de doorgereden auto/bestuurder. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie Binnensticht 0900-8844.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Binnensticht 12-07-2002 '
Lees ook