Korps: Utrecht, plaats: 16-03-2003 Persberichten district Binnensticht, 10.15 uur

De laatste uurtjes van een zwijntje

BILTHOVEN Op de Soestdijkseweg Zuid zorgde zaterdag rond 08.15 uur een op de weg lopend hangbuikzwijntje voor gevaarlijke situaties.

Toen de politie ter plaatse kwam was het beestje al in het bos en kon daar gevangen worden. In eerste instantie wilde geen enkele instantie zich ontfermen over het zwijntje. In die tussentijd werd door een persfotograaf het zwijntje, dat liefdevol gevoederd werd door een agent, vereeuwigd.

Net op tijd, want daarna bleek dat het dier in besmet gebied had gelopen en niet geregistreerd was. Daarom mocht het zwijntje niet meer vervoerd worden en moest worden afgemaakt.

Belediging en verzet

ZEIST Een 23-jarige Zeistenaar vond het nodig om zondag rond 04.00 uur beledigende opmerkingen te maken naar surveillerende agenten.

De man werd hierop aangesproken en vervolgens aangehouden. Op de binnenplaats van het politiebureau in Zeist begon de man zich te verzetten en gaf daarbij een vuistslag in het gezicht van een agent. Hij werd direct ingesloten.

Bekeuringen voor Zeistenaar

DRIEBERGEN Door twee agenten werd zaterdag rond 23.15 uur gezien dat een man, met de fiets aan de hand, de gesloten spoorwegbomen aan de Hoofdstraat negeerde en toch overstak.

Toen de agenten hem daarna hierover aanspraken en een bekeuring wilden uitschrijven, weigerde hij zijn naam te geven. De man werd aangehouden en naar het bureau in Zeist gebracht. Daar kwam hij tot inkeer en bleek dat het een 53-jarige inwoner van Zeist betrof.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Binnensticht 16-03-2003 '
Lees ook