Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-06-2002 Persberichten district Binnensticht, 10.30 uur

Bromfietscontrole

BUNNIK De politie heeft woensdagmorgen op de Koningslaan en bromfietscontrole uitgevoerd.

Tussen 07.30 en 09.00 uur werden 25 bromfietsen gecontroleerd. In totaal schreef de politie vier bekeuringen uit voor het overschrijden van de constructie snelheid en één voor een ondeugdelijke reminrichting.

Snelheidscontrole

BUNNIK Woensdagmorgen heeft de politie op de Schoudermantel een snelheidscontrole uitgevoerd.

Tussen 09.00 en 10.00 uur werden 544 voertuigen gecontroleerd. In totaal werden 30 bekeuringen uitgeschreven voor te hard rijden. Tevens schreef de politie tien bekeuringen uit voor het niet dragen van de autogordel.

Diefstal na examenfeestje

BILTHOVEN Twee meisjes werden woensdag beroofd van hun tas door drie tot nu toe onbekende jongens.

De twee vriendinnen fietsten omstreeks 11.30 uur over de Jan Steenlaan naar huis. Door de jolige stemming over het behalen van hun eindexamen vielen de meisjes met hun fiets. Op dat moment kwam er een scooter met drie jongens voorbij. De jongens hielpen de meisjes bij het opstaan en vertrokken daarna. Als snel kwamen de meisjes er achter dat één van de jongens de tas van één van de dames -16 jaar oud uit Bilthoven- had meegenomen.

De politie is op zoek naar getuige(n) van deze diefstal. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Binnensticht, tel.: 0900 88 44.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Binnensticht 20-06-2002 '
Lees ook