Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 22-03-2003 Persberichten district Binnensticht, 13.15 uur

Dodelijke aanrijding

ZEIST Bij een aanrijding tussen een fietser en een auto is in de nacht van zaterdag op zondag een 21-jarige man uit Zeist om het leven gekomen.

Een 25-jarige automobilist uit Zeist reed die nacht om 02.49 uur over de Kromme Rijnlaan toen hij in aanrijding kwam met de fietser. De automobilist belde direct 112, maar hulp mocht niet meer baten. De politie onderzoekt de precieze oorzaak van de aanrijding.

Winkeldieven aangehouden

ZEIST Zaterdagavond zijn binnen twee uur twee winkeldieven aangehouden die verdacht worden van winkeldiefstal uit een winkel aan de Huis ter Heideweg.

Winkelpersoneel betrapte eerst een 25-jarige en nog geen 2 uur later een 52-jarige man, beiden uit Zeist, op het wegnemen van goederen. Beide mannen zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Bromfietscontrole

ZEIST/BILTHOVEN/SOEST Bij een grote bromfietscontrole op verschillende locaties in Zeist, Bilthoven en Soest zijn in totaal 90 bromfietsen gecontroleerd.

Een bromfiets is in beslaggenomen voor onderzoek, omdat het framenummer vals bleek. Ook zijn 70 bekeuringen uitgeschreven voor onder andere het niet dragen van een helm, niet werkende remmen, geen bromfietscertificaat en te hard rijden.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Binnensticht 22-03-2003 '
Lees ook