Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 29-01-2003 Persberichten district Binnensticht, 08.45 uur

Verkeerscontroles

BINNENSTICHT Op verschillende plaatsen in het district heeft de politie dinsdag snelheidscontroles gehouden. Op de Singel in Odijk werden 11 bekeuringen uitgeschreven voor het te snel rijden of niet dragen van de autogordel. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 70 km per uur waar 50 km per uur maximaal is toegestaan.

Op de Nieuwe Weteringseweg in Groenekan werd van 14.30 tot 16.30 uur gecontroleerd. 1501 voertuigen passeerden in die tijd de controlepost. Van hen reden er 14 sneller dan de maximaal toegestane 80 km per uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 100 km per uur.

Dinsdagavond rond 23.15 uur werd gecontroleerd op de Dreef in Zeist. Toen de agenten net hun laserapparatuur hadden geïnstalleerd, kwam er vanuit de richting van de Oude Arnhemseweg een auto met zeer hoge snelheid namelijk 113 km per uur aanrijden. De ter plaatse maximaal toegestane snelheid is 50 km per uur. De 27-jarige bestuurder uit Utrecht werd aangehouden, zijn rijbewijs is ingevorderd.

Mishandeling

BILTHOVEN Op dinsdag 28 januari kwam een 23-jarige man uit Bilthoven aangifte doen van mishandeling. Maandagmiddag rond 17.30 uur liep de man over de Vinkenlaan toen een onbekend gebleven man iets naar hem riep.

De Bilthovenaar sloeg hier geen acht op en liep door. Toen kwam de onbekende man hem achterna rennen en bracht hem ten val waardoor de Bilthovenaar licht gewond raakte. Toen hij op de grond lag kwam de dader met gebalde vuisten op hem af, maar ging er plotseling om onbekende oorzaak vandoor.

De politie stelt een onderzoek in.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Binnensticht 29-01-2003 '
Lees ook