Korps: Utrecht, plaats: utrecht 3-07-2002 Persberichten district Eemland noord, 10.15 uur

Verdachte diefstal aangehouden

SOEST De politie heeft op dinsdagavond rond 22.15 uur een 36-jarige man (woonplaats onbekend) aangehouden op verdenking van diefstal.

De politie kreeg de melding dat bij Station Soest-Zuid een man zich verdacht ophield. Toen agenten poolshoogte namen, ging de man er vandoor en rende de Koningsweg op. Na een korte achtervolging te voet werd de man aangehouden. De man bleek diverse inbrekerswerktuigen, mobiele telefoons en een laptop bij zich te hebben. De man zal nader worden verhoord.

Snelheidscontrole

BAARN De politie heeft op dinsdagmiddag op de Amsterdamsestraatweg een snelheidscontrole gehouden met behulp van de lasergun. Tussen 15.00 17.00 uur werden 500 voertuigen gemeten op snelheid. Hiervan bleken 9 bestuurders te hard te hebben gereden. De hoogst gemeten snelheid was 120 km/u waar maximaal 80 km/u is toegestaan.

Snelheidscontrole

EEMNES Op dinsdagmiddag heeft de politie op de Wakkerendijk een snelheidscontrole gehouden. Tussen 14.10 16.10 uur werden in totaal 708 voertuigen gecontroleerd op snelheid. Hiervan reden 32 bestuurders te hard. De hoogst gemeten snelheid was 84 km/u.

Verkeerscontrole

SOEST De politie heeft naar aanleiding van klachten uit de wijk op dinsdagmiddag een controle gehouden op de daar geldende gesloten verklaring bij het kruispunt de Foekenlaan/Den Blieklaan/Dolderseweg.

De politie heeft voor 8 bestuurders een bekeuring uitgeschreven voor het negeren van het kenteken.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Utrecht District Eemland noord 03-07-2002 '
Lees ook