Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 6-07-2002 Persberichten district Eemland noord, 12.00 uur

Bedrijfsinbrekers aangehouden

SOEST Vrijdagavond heeft de politie twee verdachten aangehouden voor een inbraak in een bedrijf aan de Van Weerden Poelmanweg.

Omstreeks 20.15 uur kreeg de politie de melding van inbraak binnen. In het bedrijf bleek dat gepoogd was een kluis te forceren. Op basis van ontvangen informatie kon de politie later twee verdachten in de leeftijd van 17 en 20 jaar, afkomstig uit Soest, aanhouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Getuigen gezocht bromfietsongeval

BAARN In de nacht van vrijdag op zaterdag is een bromfietser gewond geraakt op de kruising van de Stationsweg, de Prins Hendriklaan en de Vondellaan.

Om 04.49 uur kreeg de politie de melding binnen en trof aldaar een 18-jarige man uit Baarn met een hevig bloedend gelaat naast zijn bromfiets aan. Onduidelijk is of de man de verwondingen heeft opgelopen door een aanrijding. In de omgeving van de plaats van het ongeval was op dat moment geen ander voertuig te bekennen. De man is voor behandeling overgebracht naar het MCM in Baarn. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met het politiedistrict Eemland noord via telefoonnummer 0900 8844.

Deel: ' Politiebericht Utrecht District Eemland noord 06-07-2002 '
Lees ook